Öğretmenler Günü kutlandı

Çorlu'da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmen unvanı verilişinin 90. yıl dönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün 38. yılı dolayısıyla program düzenlendi.

Çorlu 23.11.2018 15:30:00 0
Öğretmenler Günü kutlandı

Çorlu Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Birkan Korkmaz, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE İLİŞKİN KONUŞMA YAPILDI

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmen unvanı verilişinin 90. yıl dönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapmasıyla devam etti.

 

ŞEHİT ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

 

Üzgün’ün konuşmasının ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenler ve öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri, emekliliğe ayrılan öğretmenlere ise  plaket verildi.  Şehit öğretmenlerin unutulmadığı programda aday öğretmenler için yemin merasimi düzenlendi. Program, İMKB Çorlu Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen "24 Kasım" konulu oratoryo ile sona erdi.

 

SARIKURT ÖĞRETMENLERE KARANFİL TAKDİM ETTİ

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt program sonunda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görev yapan öğretmenlere karanfil takdim etti.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10