"Nasıl Bir Belediye İstiyoruz?"

Süleymanpaşa Kent Konseyi tarafından, düzenlenen "Nasıl Bir Belediye İstiyoruz?" konulu toplantı Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz'ün başkanlığında yapıldı.

Süleymanpaşa 25.11.2018 11:04:00 0

Süleymanpaşa Belediye Gençlik Merkezi’nde yapılan toplantıya birçok sivil toplum kuruluşunun başkanı, sendikaların temsilcileri ve meslek örgütlerinin liderleri katılım gösterdi. Mevcut belediye yönetimlerinin masaya yatırıldığı toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a destek kararı alındı.

 

EŞKİNAT’IN DEVAM ETMESİ YÖNÜNDEN KARAR ALDIK

 

Toplantı sonunda Süleymanpaşa Kent Konseyi, STK, Sendika ve Meslek Örgütleri adına açıklama yapan Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz; “Bugün burada yaklaşık 5 yıl önce kurulan Süleymanpaşa Belediyesi’nin 5 yıllık süreçte gerçekleştirdiği çalışmaları görüştük. Toplantının sonunda şehrimize yeni bir bakış açısı getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın gerçekleştirdiği dönüşümün tamamlanabilmesi adına bir dönem daha devam etmesi yönünde hemfikir olduk.” dedi.

 

UYUMLU ÇALIŞTIKLARINA DİKKAT ÇEKTİ

 

Ersöz, Süleymanpaşa Kent Konseyi’nin Süleymanpaşa Belediyesi ile uyumlu çalışmasına da dikkat çekerek, “Süleymanpaşa Kent Konseyi olarak kuruluşumuzdan beri Süleymanpaşa Belediyesi ile uyum içinde birçok çalışma gerçekleştirdik. Sayın Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın desteğini hep arkamızda hissettik. Bugün burada sivil toplum kuruluşları, sendika temsilcileri ve meslek örgütlerinin de aynı duyguları paylaşıyor olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Yatırımların tamamlanabilmesi, hep birlikte çok daha güzel bir şehirde yaşama inancıyla Ekrem Eşkinat’ın bir dönem daha devam edip belediye başkanı olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10