Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Malkara Belediyesi İktisadi Teşekkülü olan Malkara Belde Kent Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında, toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Malkara 26.11.2018 15:41:00 0
Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un yer aldığı imza töreninde Malkara Belediye Başkan Yardımcısı ve Malkara Belde Kent Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Balcı, Malkara Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya, DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen, İş Yeri Sendika Baş Temsilcisi Levent Özgüler, İş Yeri Sendika Temsilcileri Ramazan Süren, Nevzat Kasıcı katıldı.

 

TRAKYA'DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

 

İmza töreni sonrası açıklamada; “Yapmış olduğumuz İş Sözleşmesi ile Trakya'da bir ilki gerçekleştirdik. Belediyemizde sürekli işçi olarak hizmet veren arkadaşlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel düzeylerini yükseltmek, onların insan onuruna yaraşır ve çağın gereklerine uygun bir yaşam düzeyine ulaşmalarını sağlamak, işyerinde verimliliği artırmak, işçilerin işin yönetiminde söz ve karar sahibi olmalarını sağlamak, yönetme yeteneklerini geliştirmek için iyi niyet ve güven ortamı içinde iş barışını egemen kıldık. Yapılan bu sözleşmenin ardından işçilerimizin de işlerini özveri ile yapacağından şüphem yok. Yapılan Toplu İş Sözleşmesi 183 işçimize hayırlı ve uğurlu olsun.“dedi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10