"Tarihe ışık tutacak"

Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kapaklı'nın görsel güzelliklerini gün yüzüne çıkarmak ve tarihine ışık tutmak amacıyla fotoğraf toplama kampanyası baÅ

Kapaklı 26.11.2018 17:16:00 0

Kapaklı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı’nın geçmişine ait, siyah beyaz kareleri Basın Yayın ve Halkla İlişkiler biriminin bünyesinde toplayarak arşiv oluşturduklarını kaydetti.

 

KAYBOLMALARINI ÖNLEMİŞ OLACAĞIZ

 

Toplanılan fotoğrafların Kapaklı’nın tarihine ışık tutacağını ifade eden Mandalı; “Fotoğraflarımızı topladığımızda Köyden Kente Kapaklı Fotoğraf Sergisini yapmayı planlıyoruz. Kapaklımızın tarihinin de bir fotoğraf arşivi olmalı ki yarınlarımıza da kalmalı. Böylece görselleri kayıt altına alınıp kaybolmalarını önlemiş olacağız” dedi.

 

DESTEK BEKLİYORUZ

 

Bu konuda vatandaşların desteğini beklediklerini kaydeden Başkan Mandalı; “Vatandaşlarımız evlerindeki eski veya yeni, renkli ya da siyah beyaz fotoğrafları bizimle paylaşarak kampanyamıza destek olabilirler. Vatandaşlarımız ayıca Kentimiz ile ilgili eski fotoğrafları Kapaklı Belediyesi 0530 955 64 63 nolu WhatsApp hattına gönderebilirler” dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10