Başkanlığa Yusuf Hayri getirildi

Geçtiğimiz ekim ayında yapılan seçimle Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanlığı'na seçilen Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz'ın Kapaklı İl

Çerkezköy 27.11.2018 13:28:00 0
Başkanlığa Yusuf Hayri getirildi

Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı Yusuf Hayri yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tanışma ziyaretleri kapsamında ilk olarak Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret etti. Ardından Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'ü ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı Yusuf Hayri, “Çerkezköy Eğitim Birsen İlçe Başkanlığı görevini yürütmek üzere yetkilendirilmiş bulunmaktayım. Öncelikle bu önemli görevi şahsıma layık gören ve desteklerini esirgemeyen, bu yönde irade ortaya koyan tüm dostlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri utandırmasın, bu yolda hayırlı işler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 

YUSUF HAYRİ KİMDİR?

 

1966 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Yusuf Hayri, ilköğrenimine 1972 yılında İstanbul Zeytinburnu Ahmet Vefikpaşa İlkokulu’nda başladı, 1977 yılında Trabzon- Araklı Merkez İlkokulu’nda tamamladı. 1984 yılında Araklı İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. 1989 yılında Trakya Üniversitesi Çanakkale Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 1993 yılında Bursa-Harmancık–Gökçeler İlkokulu’ na müdür yetkili öğretmen olarak atandı. 1995 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Yöneticiliği, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi bölümünü kazandı ve öğrenim durumu nedeniyle Van Merkez Yardım Sevenler Derneği İlköğretim Okulu’na öğretmen olarak atandı. Burada 4 yıl boyunca hem öğretmenlik yaptı hem de üniversite öğrenimine devam etti. Fakülteden 1999 yılında “Eğitim Uzmanı” unvanıyla mezun oldu. Aynı yıl ilk kez bakanlıkça yapılan sınav puanı ile A tipi okul müdürlüğü sertifikası aldı ve aynı yıl İstanbul-Ümraniye-Hekimbaşı İlköğretim Okulu müdür yardımcılığına atandı ve burada bir yıl görev yaptı. 2000 yılında İstanbul Ümraniye Uzun Mehmet İlköğretim Okulu müdürlüğüne atandı ve bu okulda yaklaşık 8 yıl okul müdürü olarak görev yaptı. 2006 yılında bakanlıkça yapılan sınav sonucu “Uzman Öğretmenlik ” unvanı aldı. 2008’de İstanbul Çekmeköy İlçe Milli Eğitim şube müdürlüğüne atandı ve burada 7 yıl süreyle şube müdürlüğü görevini yürüttü. Bakanlığın zorunlu rotasyon uygulaması nedeniyle 2015’te Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne atanan Yusuf Hayri evli ve üç çocuk babasıdır.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10