"Hedef daha modern bir ilçe"

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda kilit taş ve kaldırım çalışmalarını sürdürülüyor.

Marmara Ereğlisi 28.11.2018 16:13:00 0

Vatandaşların standartlara uygun bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için kaldırım çalışmalarının yanı sıra kilit taşı uygulaması da gerçekleştiren ekipler,  çalışmaları Sultanköy Mahallesi ve Yeniçiftlik Mahallesi’nde 3 ayrı ekiple eş zamanlı olarak sürdürüyor.

 

STANDARTLARA UYGUN HALE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Konu ile ilgili bilgi veren Marmaarereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, asfaltlanan bölgelerde kaldırım ve altyapısı tamamlanan bölgelerdeki ara sokaklarda kilit taşı uygulamalarının devam ettiğini ifade ederek; “İlçemizde kanalizasyon ve doğalgaz çalışması tamamlanan bölgelerde kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor. Birçok mahallemizde kaldırım ve kilit taşı çalışmalarımızı tamamladık. Bunun yanı sıra halen çalışmaların devam ettiği yerler bulunmakta. İlçe merkezi, Sultanköy Mahallesi ve Yeniçiftlik Mahallelerimizde 3 ayrı ekibimizle tüm cadde, sokaklarını standartlara uygun hale getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10