Edirne'ye bir destek de Büyükşehir'den geldi

Balkanlar üzerinden gelen yağışlı hava Tüm Trakya'yı etkisi alırken özellikle Edirne'de salı akşamı gece boyunca etkili olan ve giderek şiddetini arttıran sağanak hayatı olumsuz yönde etkile

Tekirdağ 29.11.2018 15:30:00 0
Edirne

Yapılan çalışmalar kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ait 3, itfaiye aracı, su tahliyesinde kullanılacak olan 20 adet motopomp ve 10 personel ile Edirne'de yürütülen çalışmalara katıldı.

 

"YURTTAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN"

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  " Edirne son dönemlerin en yoğun yağışını aldı ve bunun sonucunda Edirne Belediyesi'nin aldığı önlemlere rağmen çok sayıda vatandaşımız mağdur oldu. Trakya bölgesinde komşu bir ilimiz olan Edirne'de böyle bir afet yaşanırken elbette bizim duyarsız kalmamız söz konusu olamazdı. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak zor durumda kalan tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Sel felaketinden etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım bölgemizde ve ülkemizde bir daha böyle afetler yaşanmaz. Ancak biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman her türlü afete karşı tedbirli olmaya devam edeceğiz," dedi.

 

Haber: Melek ELMA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10