"Paylaşmaya Engel Yok"

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından "Paylaşmaya Engel Yok" sloganı ile başlatılan Mutlukent Çay Bahçelerinde çalışmaya başlayan engel tanımayan personeller, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ek

Süleymanpaşa 30.11.2018 17:10:00 0

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, engel tanımayan down sendromlu çalışanlar için “Mutlukent’in emekçi çocukları, iş arkadaşlarım” diyerek  “Temmuz ayında başlattığımız projede birlikte yeni bir dünya yaratmak istiyorduk. Biz bunu birlikte başardık. Engelli vatandaşlarımızın çok büyük bir istihdam sorunu var. Projedeki amacımız hem bu konuya dikkat çekmek hem de bir nebze de olsa çözüm olmaktı. Geçen 6 aylık süreçte gördük ki attığımız adım, yaptığımız girişim tahminimizden de güzel sonuçlar doğurdu. Sizlerle gurur duyuyorum.” dedi.

 

“ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ”

 

Projeye vatandaşların da destek vermesinin oldukça önemli olduğunu ve bu desteği fazlasıyla gördüklerini ifade eden Eşkinat; “Sadece biz değil vatandaşlarımız da çocuklarımıza sahip çıktı. Onların emeklerine, yaptıkları işe saygı gösterdi. Onlar sayesinde Mutlukent Çay Bahçelerimiz daha da renklendi, güzelleşti. Onlar bizim çocuklarımız ve bu şehirde paylaşmaya engel yok.” şeklinde konuştu.  Ziyaret personellerin Başkan Eşkinat’a çiçek vermesi ile sona erdi.  

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10