Aday adayı kervanına Kozuva da dahil oldu

Günlerdir aday adayı olup olmayacağı merak edilen Süleyman Kozuva'nın Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından istifa ederek AK Parti'den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığ?

Çerkezköy 30.11.2018 21:21:00 0
Aday adayı kervanına Kozuva da dahil oldu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Yılmaz Erkılınç, eski kadın kolları Başkanı Nuran Yeşil, Ahmet Yıldız, Hasan İşcan, Belediye eski Başkanı Ali Ertem, Orhan Aras, Hanifi Belindir, Göksel Bozdağ, Ali Dönmez ve Abdullah Öğe’nin ardından aylardır aday adayı olacağı konuşulan fakat bugüne kadar sessizliğini koruyan Süleyman Kozuva da aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

NASIL ŞEKİLLENECEĞİ MERAK EDİLİYOR

 

Önceki dönemde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı için girdiği yarışı Dursun Ali Tever’e karşı 12-0 kazanan, 1 Nisan’da Rahmi Yılmaz ile yarıştığı seçimi de 10-2 kazanan Süleyman Kozuva’nın bu süreçte nasıl bir politika izleyeceği merak edilirken, adaylığının açıklanması durumunda AK Parti’deki denklemlerin nasıl şekilleneceği de ayrı bir merak konusu oldu.

 

KİMİNLE ÇIKACAĞI MERAK EDİLİYOR

 

AK Parti’nin 10 yıl aradan sonra CHP’ye kaptırılan Çerkezköy Belediyesi’ni Vahap Akay’dan almak için seçimlere güçlü bir adayla girmeyi beklenirken, 31 Mart 2019 seçimlerine hangi adayla gireceği merak ediliyor. MHP’nin Çerkezköy’den aday çıkarıp çıkarmayacağı, AK Parti ile MHP arasında olası bir ittifak halinde denklemin nasıl kurulacağı da merak ediliyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10