Vali Yıldırım Şarköy'e çıkartma yaptı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım,  "Halkla Buluşma Günleri" kapsamında  Şarköy'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız'a ziyarette bulunan Va

Tekirdağ 2.12.2018 12:18:00 0
Vali Yıldırım Şarköy

Vali Yıldırım ilk olarak Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız’a ziyarette bulundu. Ziyarette Vali Yıldırım’a İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş da eşlik etti. Hükümet Konağı girişinde Kaymakam Kemal Yıldız ve ilçe  protokolü tarafından karşılanan Vali Yıldırım, ilçe hakkında bilgi aldı.

 

MÜREFTE  MAHALLESİ’NE GİDEREK VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 

Vali Yıldırım kaymakam ziyaretinin ardından  “Halkla Buluşma Günleri” kapsamında   Mürefte  Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluştu. “ Halkla Buluşma Günleri” kapsamında ilk ziyaretlerini Mürefte Mahallesi’ne yaptıklarını dile getiren Vali Yıldırım, “Bu suretle vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz, sıkıntı ve dertlerini dinliyoruz. Yapabileceklerimizi çözüp, çözemeyeceğimiz sorunları da gerekli yerlere iletmeye gayret sarf ediyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız, vatandaşlarımızın kendilerine gelmesini beklemeden yanlarına Muhtarlarımızı da alarak evlere ziyaretler yapmalı, dezavantajlı, engelli, yaşlı, dul kalmış kadınlarımızın ihtiyaçları tespit edilmelidir. “ dedi.

 

MAHALLE SAKİNLERİNİN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Vali Yıldırım; “Devlet kimsesizlerin kimsesidir. Bizler vatandaşlarımıza hizmet için varız. Elimizdeki imkânları da onun için kullanacağız. Bu suretle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da kendilerini daha rahat hissedecektir” ifadelerini kullandı. Mürefte Mahallesi Muhtarı Rahmiye Kural’dan mahalle hakkında bilgi alan Vali Yıldırım, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Yıldırım ilçe ziyareti kapsamında Batman İli Kozluk İlçesi’nde köy koruculuğu yaparken şehit olan Süleyman Çetin’in ailesini de ziyaret etti. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jan. Komutanı Albay Şahin Karakaş, Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, İlçe Müftüsü Menderes Karapunar da hazır bulundu. Ziyarette İlçe Müftüsü tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edilirken, Vali Yıldırım, Süleyman Çetin’in eşi Meyreme Çetin ve Çocukları Yakup, Nazmi, Gülcan Çetin’e  başsağlığı ve sabır diledi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10