Muhtarlık için başkanlık görevini bıraktı

S.S.972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'nin önceki hafta yapılan 17.Olağan Kongresi'nde 3. kez güven oyu alarak başkanlığa seçilen Nafis Ünal, yeni yönetim kur

Çerkezköy 3.12.2018 17:26:00 0
Muhtarlık için başkanlık görevini bıraktı

Nafis Ünal “ Yanıkağıl Mahallesi muhtarlığına aday olacağımdan  kooperatif başkanlığı  görevimi bırakarak  yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacağım. Kooperatif başkanı olarak bugüne kadar aynı ekiple çalışmaktan da son derece mutluluk duydum” dedi.

 

ERKAN ŞENER BAŞKANLIĞA GETİRİLDİ

 

Başkanlık görevinden ayrılan Nafis Ünal’ın yerine kooperatif başkanlığına Erkan Şener getirilirken, başkan yardımcılığına da Orhan Acar getirildi. Selami Şirin de Nafis Ünal gibi yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yapılan görev bölümü sonunda başkanlığa getirilen Erkan Şener yaptığı kısa konuşmasında, “Beni bu göreve layık gördüğünüz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Nafis Ünal Başkanımız ve siz değerli yönetim kurulu üyelerimizle tam bir uyum içinde güzel çalışmalara imza attık. Bundan böylede kooperatifimizin daha iyi yerlere gelmesi için ve üyelerimize yararlı hizmetlerin devamı işçin yine birlikte çalışacak olmaktan mutluyum.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10