Parklarda revize çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki parklarda revize çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında parklara bank montajı ve yenilemesi yapılıyor.

Kapaklı 3.12.2018 17:31:00 0
Parklarda revize çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından parklardaki kent mobilyaları ve banklar için tespit çalışmaları yapılarak yenilenmeye devam ediliyor. Ekiplerin ilçe genelindeki çocuk parklarına oturma bankları montajı çalışmalarının hız kesmeden sürdürdüğünü belirten Kapaklı Belediyesi yetkilileri, “Çocukların aileleri birlikte daha sağlıklı ve rahat bir ortamda vakit geçirebilmesi adına yürütülen çalışmalar kapsamında parkların içinde bulunan bank gibi donanım elemanlarının yenilenmesi çalışmaları belirlenen program çerçevesinde devam edecek. Yapılan çalışmalar sayesinde parklara daha modern bir görünüm kazandırılırken, çocuklar için daha sağlıklı ve güvenilir bir oyun alanı sağlanıyor” dedi.

 

DAHA SAĞLIKLI VE ESTETİK GÖRÜNÜME KAVUŞTURULDU

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Kapaklı genelindeki parkların yenilenerek çocuklar için daha sağlıklı ve estetik görünüme kavuşturulduğunu ifade ederek; “Ailelerimizin buluştuğu, çocuklarımızın oyunlar oynayıp keyifle vakit geçirdiği parklarımızı, çocuklarımızın fiziksel gelişimine uygun, sağlıklı ve güvenli oyun grupları ve ailelerinin dinlenebileceği şekilde yeniliyoruz” dedi.

 

“PARKLARIMIZA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM”

 

Parklarımıza hep birlikte sahip çıkalım çağrısında bulunan Mandalı; “Geleceğimizin ışıkları çocuklarımıza yakışan, modern ve sağlıklı ortamlar yaratmak, onlara en güzel hizmetleri sunmak için, tüm gücümüzle çalışmaya ve ilçemizde yeni park alanları açmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın kendini iyi hissetmesi için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10