Kapaklı Meclisi 13 gündem maddesini görüşecek

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Aralık Ayı Olağan Toplantısı 6 Aralık Perşembe günü saat 14:00'da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapılacak.

Kapaklı 4.12.2018 13:56:00 0
Kapaklı Meclisi 13 gündem maddesini görüşecek

Açılış ve yoklama ile başlayacak olan toplantıda saygı duruşunun ardından tarife komisyonuna 1 adet üye, imar komisyonuna 1 adet üye seçimi yapılacak.

 

BOŞ KADRO DEĞİŞİKLİĞİ GÖRÜŞÜLECEK

 

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan hisse satışı  konulu yazının görüşülmesinin ardından Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan Özel Güvenlik Hizmeti  konulu yazı görüşülerek karar bağlanacak. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Boş Kadro Değişikliği konulu yazının görüşülmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan Sözleşmeli Personel konulu yazı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan Uygulama İmar Plan Değişikliği konulu yazı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği konulu yazı görüşülecek.

 

 

KOMİSYONA HAVALE EDİLEN KONULAR GÖRÜŞÜLECEK

 

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan  ve Plan Notu Değişikliği konulu yazı görüşülmesinin ardından, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından sunulan Çerkezköy Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun ihtiyaç talebi konulu yazı, ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği Değişikliği konulu yazı, Mali Hizmetler  Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği konulu yazı görüşülecek. Daha sonra İmar Komisyonuna havale edilen konuları,  Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konular görüşülecek.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10