Akay'dan Koçak'a hayırlı olsun ziyareti

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'nin 25 Kasım pazar gün yapılan 12. Olağan Genel Kurulu'nda 5. kez güven tazeleyerek yeniden şube başkanlığına seçilen Murat Koçak'a hayırlÄ?

Çerkezköy 4.12.2018 14:48:00 0
 Akay

Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeniden güven tazeleyerek başkanlığa seçilmeniz dolayısıyla sizleri tebrik ediyor ve bu dönemde de iyi çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Bugüne kadar yaptığınız çalışmaları yakından takip eden biri olarak çalışanın hakkını  günün koşulları doğrultusunda en iyi şekilde almasını ve korumasını bilen bir sendikacı olarak sizleri  her zaman takdir ettik. Bizler her zaman emekçi kardeşlerimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Bu yeni döneminizde de iyi çalışmalar yapacağınıza inanıyor, hayırlı olması dileğimle size ve ekibinize başarılar diliyorum” dedi.

 

“GEREKENİ YAPIYORUZ VE YAPMAYADA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Murat Koçak da, “Ziyaretiniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Türk Metal Sendikası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sendika üyelerimizin günün koşullarına göre insanca yaşamaları ve alın terinin hakkını almaları için mücadelemiz devam edecek. Yetkili olduğumuz işyerlerinde çalışan üyelerimizin tek amacı kaliteli üretim yapmaktır. Tüm üyelerimiz daha bilinçli üretim yapmaları ve ekonomiye daha iyi katkı sağlamaları içinde bu konuda eğitimlerimiz devam ediyor. Ekonominin temel taşı da üreten emekçilerdir. İşyerleri bizim ekmek teknemizdir ve işveren kadar bizler de işyerlerine sahip çıkıyoruz. Kazandıracağız ki bizler de kazanalım. İşte biz çalıştığımız işyerlerine kazandırıyoruz ve hakkımız olanı da sözleşme döneminde talep ediyoruz. Türk Metal Sendikası’nın olduğu işyerlerinde her zaman kaliteli üretim vardır ve bu kaliteli üretimde ekonomimizin daha iyi olması yönünde yansımaktadır. Dolayısıyla Sendika üyelerimizin çalıştığı işyerlerinde de sorun bulunmamaktadır.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10