ultrAslan'dan anlamlı ziyaret

Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan Çerkezköy temsilciliği üyeleri Hakkari Şemdinli ilçesi Irak sınırında bulunan Süngütepe üs bölgesinde 9 Kasım tarihinde 7 askerimizin şehit olduğu patlamada yar

Çerkezköy 5.12.2018 16:53:00 0
ultrAslan

Hakkari Şemdinli Irak sınırında bulunan Süngütepe üs bölgesinde yaşanan patlamada 7 silah arkadaşı şehit olan ve kendisi de yaralanan Kapaklılı Er Sezer İldeş’i baba evinde Galatasaraylı taraflardan geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

 

“HER ZAMAN SAHİP ÇIKMALIYIZ”

 

Önceki akşam Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ile birlikte Gazi Sezer İldeş’in evini ziyaret eden ultrAslan Çerkezköy Temsilcisi Caner Can ve beraberindeki taraftarlar İldeş’e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Galatasaray forması ve atkısı hediye edildi. İldeş’e geçmiş olsun dileğinde bulunan ultrAslan Çerkezköy Temsilcisi Caner Can“ Bu ülke, bu Cumhuriyet gazilerimizin ve şehitlerimizin onurlu varlığı ile kurulmuştur. Gazilerimizin ve şehitlerimizin anısına her anlamda, her zaman sahip çıkmalıyız. Onlara olan vefa borcumuzu asla ödeyemeyiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz” diye konuştu. Can, Galatasaray taraftarı olan gazi Sezer İldeş’i en yakın zamanda Türk Telekom Stadyumu’nda takımlarının maçına götürecekleri sözünü verdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10