NKÜ'ye rektör ataması yapılacak

Yükseköğretim Kurulu tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi için rektör ataması yapılacağına ilişkin internet sitesinde duyuru yayımlandı. Yapılan duyuruda 5 Aralık Çarşamba günü 

Tekirdağ 6.12.2018 13:20:00 0
NKÜ

Adaylar YÖK'e bizzat yapabilecekleri başvurularını, posta veya elektronik posta yoluyla da gerçekleştirebilecek. Rektör adayları için belirlenmiş şartları taşıyan adaylar, başvurularını, başvuru dilekçesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, rektör adayı bilgi formu, profesör olarak çalışmış veya çalışıyor olduğuna dair belge ve "kamuda veya sosyal güvenlik kurumlarına tabi olmak kaydıyla uluslararası kuruluşlar ile özel sektörde veya serbest olarak en az 5 yıl çalışmış olmak" şartını sağladığını gösterir belgeyle yapacak. Adaylar, "rektör adayı bilgi formu"na YÖK'ün internet sitesinden ulaşabilecek.

 

VEKALETEN PROF. DR. SEDAT MURAT ATANMIŞTI

 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından hakkında fetö'den 15 yıla kadar hapis cezası istenen Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek görevden alınmış, Şimşek’in yerine İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Murat vekaleten, Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanmıştı.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10