"2019 yılında güvenli ticaret için ne yapmalıyız?"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Euler-Hermes Sigorta işbirliği tarafından hazırlanan "2019 yılında güvenli ticaret için ne yapmalıyız?" semineri yapıldı.

Çorlu 6.12.2018 14:12:00 0

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ve Euler-Hermes Sigorta Pazarlama, Dağıtım Kanalları ve Ticari Tahsis Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gürcan Köseoğlu’nun  konuşmacı olarak katıldığı seminere; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör,  Meclis ve Komite Üyeleri ile birlikte çok sayıda üye katıldı.

 

ÇEŞİTLİ KONULAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

Eğitimde Ticari risklerle karşı karşıya gelme ihtimalini nasıl azaltabilirim? Yurt içi ve yurt dışında, mevcut müşterilerimin riskini düzenli olarak nasıl takip eder ve potansiyel müşteriler hakkında nasıl istihbarat sağlarım? Mevcut ve yeni pazarlarda ticari fırsatları güvenli bir şekilde nasıl yakalayabilirim? Sağlıklı ve emin büyüme ile ciro artışını nasıl kaydedebilirim? Alacak sigortasına bağlı finansman olanakları nelerdir? Firmamın kendi ihtiyaçlarına özel düzenlenmiş esnek finansman seçenekleri nelerdir? Bunlara ulaşmanın en kolay yolu nedir? konuları hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10