Rektör Murat, hasta ziyaretinde bulundu

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, NKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesini ziyaret etti. Murat'a ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ve Genel Sekreter Ya

Tekirdağ 8.12.2018 16:40:00 0
Rektör Murat, hasta ziyaretinde bulundu

NKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih Horozoğlu, Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin Yıldız, hastane yönetimi, idari personel ve sağlık hizmetleri birim temsilcileri tarafından karşılanan Rektör Prof. Dr. Sedat Murat gerçekleştirdiği tanışma ve inceleme maksatlı ziyarette hastane hakkında yetkililerden yerinde bilgi aldı. Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Araştırma Hastanesinin kapasite artırımı dolayısıyla devam eden tadilatlar hakkında da Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Başhekim Doç. Dr. Horozoğlu tarafından bilgilendirildi.

 

ZİYARETE POLİKLİNİKLER KISMINDAN BAŞLADI

 

Poliklinikler kısmından başlayan ziyaret Acil Servis ile devam etti. Burada Acil Tıp Anabilim dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Şahin’den Acil Servis ile ilgili bilgi alan Prof. Dr. Sedat Murat hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet etti. Sağlık personeli ile de konuşan Prof. Dr. Sedat Murat, “Sizler bu kurumun bel kemiğisiniz. Bu ulvi meslekte özveriyle çalışmanızı takdir ediyorum” dedi.

 

HASTALARI ZİYARET EDEREK DURUMLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Daha sonra Yoğun Bakım Ünitesini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Sedat Murat burada ayrıca, geçirdiği elim trafik kazası sonucu hastanede tedavi altına alınan Tekirdağ’ın tanınmış işadamlarından Eyüp Kanar’ı ziyaret ederek Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilimdalı Başkanı Prof. Dr. Cavidan Arar ve Dr. Öğr. Üyesi İlker Yıldırım’dan hastanın durumu hakkında bilgiler aldı.

 

ÇORLU’DAKİ TREN KAZASINDA YARALANAN ZEYNEP AYDINCI’YI DA ZİYARET ETTİ

 

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyet, hastanede tedavi görmekte olan 15 Temmuz Gazisi Erdinç Süresoy ile Çorlu’daki tren kazasında yaralanan Zeynep Aydıncı’yı hastanedeki odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

HASTANE HAKKINDA BRİFİNG ALDI

 

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, ziyaretin sonunda Başhekimlik makamında Doç. Dr. Fatih Horozoğlu’ndan hastane hakkında brifing aldı.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10