Oyun gruplarının montaj çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, bir yandan ilçe genelindeki parklarda bulunan mevcut oyun gruplarını yenilenirken bir yandan da yeni açılan park alanlarına yeni nesil çocuk oy

Kapaklı 10.12.2018 16:28:00 0
Oyun gruplarının montaj çalışmaları sürüyor

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,Çocukların büyük ilgisini çeken eğlenceli ve hareketli dizaynları ile oyun parklarını tamamlamak için ideal oyun grupları, çocukların eğlenirken spor yaparak sağlıklı yaşamalarına da yardımcı oluyor. Oyun grupları çocukların beden gelişimine de katkı sağlayacak. Dolayısıyla çocuklarımızın bedensel gelişimine hizmet eden oyun grupları sayısını artırmak ve oyun algılarını değiştirmek için parklarımıza yeni nesil oyun gruplarının montajını yapıyoruz” dedi.

 

“AMAÇ ALANLAR YARATMAK”

 

Amaçlarının çocukların ailelerinin gözü önünde rahatça oynayabilecekleri, yetişkinlerin ise gönül rahatlığı ile spor yapabilecekleri alanlar yaratmak belirten Mandalı; “Kısa zamanda bu oyun grupları ve spor aletlerinin montajını tamamlayacağız. Ancak yaptığımız bu çalışmalara Kapaklı halkının sahip çıkması gerekiyor. Özellikle mahallelerde çocuk oyun parkları ve spor aletlerinin kırılıp dökülmemesi en büyük temennimiz. Şimdiden çocuklarımıza ve Kapaklı halkımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10