Uğur Okullarından Türk Hava Kurumu'na ziyaret

Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu ve Anadolu Lisesi  öğrencileri 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü kapsamında Çerkezköy'de bulunan Türk Hava Kurumu Şubesi'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 11.12.2018 15:59:00 0
Uğur Okullarından Türk Hava Kurumu

Uğur Okulları öğretmen ve öğrenciler tarafından Çerkezköy Türk Hava Kurumu Şubesi'ne düzenlenen ziyarette Çerkezköy Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mustafa Zümbül ve Şube Saymanı Rabia Ersoy kurumun işleyişi ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

KURS KAYITLARI ÜCRETSİZ

 

Öğrencilerin etkinlere katılmasını her zaman desteklediğini dile getiren Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mustafa Zümbül çalışmalarına ara vermeden devam ettirdiklerini belirtti. Mustafa Zümbül'ün ardından konuşan Rabia Ersoy 2020 Uluslararası Havacılık Federasyonu Dünya Hava Oyunlarına Türkiye'nin ev sahipliği yapabileceğini ve bu doğrultuda çalışmalarını devam ettirdiklerini dile getirdi. Yamaç paraşütü , model uçak, planör eğitimleri hakkında bilgi veren Ersoy, planör ve yamaç paraşütü için 16 yaşından gün almış öğrencilerin katılabileceğini, kursların ücretsiz olduğunu, temel amaçlarının ülkemiz gençlerine Sivil Havacılığı tanıtmak ve sevdirmek olduğunu belirtti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10