"Her zaman engelli vatandaşların destekçisiyiz"

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cafe Annem'in düzenlediği Engelliler Haftası Farkındalık Projesi Kapsamında yapılan söyleşi programına katıldı.

Malkara 12.12.2018 13:38:00 0

Yapmış olduğu mücadele ile hayata sımsıkı sarılan ve Duru'nun Günlükleri kitabı'nın yazarı Türkiye'nin En Cesur Kızı Duru Oğuz'un da yer aldığı söyleşi programında; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Atatürkçü Düşünce Derneği Malkara Şube Başkanı Lerzan Baykal, Türk Kızılayı Malkara Şube Başkanı Ömer Meral, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

 

ENGELLİ BİREYLERİN SEVGİ VE SAYGIYA İHTİYACI OLDUĞUNU UNUTMAYALIM

 

Yalnızca bir gün değil, her zaman engelli vatandaşların destekçisi olduklarını kaydeden Yurdakul, Engelli vatandaşlarımıza farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan söyleşi programında sizlerin arasında bulunmaktan şeref ve mutluluk duydum. Aslında engelli olmak, bir engel değildir. Sadece aşılması gereken bir düşüncedir. Engelli bir bireyin sabır ve yaşama bağlılığına hayran olmamak elde değil. Nasıl bitkilerin güneşe ihtiyacı varsa engelli bireylerin de sevgi ve saygıya ihtiyacı olduğunu unutmayalım.”dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10