"Kocamın Nişanlısı" yoğun ilgi gördü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında "Kocamın Nişanlısı" adlı tiyatro oyununu Muratlı'da sanatseverlerle buluşturdu. Muratlı Kültür Merkezi'nde sahnelene

Tekirdağ 12.12.2018 14:31:00 0
"Kocamın Nişanlısı" yoğun ilgi gördü

Sadık Şendil’in yazdığı, Ferdi Merter’in yönettiği tiyatro oyununda Mehmet Çepiç, Tuğba Özay,İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Fatih Ayhan, Aslı Kökçe ve Deniz Pulaş yer aldı.

 

2 PERDEDE SAHNELENDİ

 

2 perdede sahnelenen tiyatro oyununda kültürel farklılıklarından dolayı ayrılmak üzere olan bir karı kocanın hikayesi anlatılıyor; Adam karısından boşanmadan önce bir başkası ile nişanlanır. Kadın ise bu durumu öğrendikten sonra boşanmaktan vazgeçer ancak bir trafik kazası sonucunda hapse girer. Hapisten önce entelektüel kişiliğe sahip olan kadın, hapisten eve bambaşka bir kadın olarak döner. Karısının eve dönmeyeceğine emin olan adam nişanlısı ile yaşamaya başlamıştır ve olaylar bu noktadan sonra iyice karışacaktır.

 

OYUNCULARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

2 saat süren oyunun ardından Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe tarafından oyuncular Mehmet Çepiç, İpek Tenolcay, Tuğba Özay, Arzu Yanardağ, Deniz Pulaş, Serdar Sevtekin, Aslı Kökçe ve Fatih Ayhan'a çiçek takdim edildi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10