70 milyon Çerkezköylülerin hayallerini süslüyor

Vatandaşlar Milli Piyango'nun bu yıl ki yılbaşı özel çekilişine koyduğu en büyük ikramiye olan 70 milyona sahip olmak için pilli piyango bayilerine akın ediyor.

Çerkezköy 16.12.2018 16:35:00 0
70 milyon Çerkezköylülerin hayallerini süslüyor

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayii Mehmet Akça, vatandaşların yaklaşık bir haftadır Milli Piyango’ya olan taleplerin arttığını belirtti. Akça, “Yıllardır milli piyango bayiliği yapıyorum. Son iki yıldan bu yana yılbaşı özel çekilişlerine halkımız önceki yıllara göre daha çok ilgi gösteriyor. Geçen yıl yılbaşı özel çekilişinin en büyük ikramiyesi  60 milyondu. Bu yıl 70 Milyon olması ise talebi daha da arttırdı. Büyük ikramiyenin yanında bu yıl bazı ikramiye adetleri de arttı. Milli Piyango idaresi bu yılbaşında toplamda 390 milyar TL ikramiye dağıtacak olması da  vatandaşların ilgisini daha da çekiyor. Şu anda Çerkezköy’de hemen hemen her aile bir yılbaşı bileti almaya çalışıyor. Bu da geliri ister iyi olsun ister orta gelirli ya da az gelirli olsun herkes hayallerini gerçekleştirmek için umut peşinde olduğunun bir göstergesidir” dedi.

 

MİLLİ PİYANGO BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ VAR

 

Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı özel çekiliş biletlerini 29 Kasım tarihinde satışa çıkardığını anımsatan Akaç; “İlk on gün içinde fazla talep olmadı. Fakat sonra talepler yoğunlaşmaya başladı. Herkesin yılbaşında umutlarına merhem olmak için taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Özellikle bir haftadır yoğun ilgi gören yılbaşı özel çekiliş biletleri nedeniyle zaman zaman da bilet uzun kuyruklar oluşuyor. Vatandaşların ilgisinden memnunuz. Çerkezköylü milli piyango bayileri olarak tek isteğimiz bu yıl bizim sattığımız biletlere en büyük ikramiyenin çıkması” diye konuştu.

 

BİLET ALANLAR YILBAŞI GECESİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR

 

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayi İsmail Garip de, “Çerkezköy’de yaklaşan yılbaşı öncesinde herkesin milyoner olma hayallerini süsleyen Milli Piyango biletlerine ilgi giderek artıyor. Gerek tam, gerek yarım gerekse çeyrek bilet alan, büyük ikramiye sahip olabilmeyi umut ediyor. Çoğu vatandaş da bilet alırken çekilişin yapılacağı yılbaşı gecesini sabırsızlıkla beklediklerini dile getiriyor. Özellikle de bilet alan vatandaşların bazıları hayalleri gerçekleştirme yolunda umutlarını süsleyen yılbaşı büyük ikramiyesi kendilerine çıktığında ev almayı, aile içinde sağlık sorunu olan aile bireylerinin sağlıklarına kavuşmasını sağlayacaklarını, araba almayı, işyeri açmayı ve çocuklarının geleceğini garanti altına almak için yatırım yapmayı hayal ederken bazıları ise çocuklarının daha iyi eğitim almalarını sağlayacaklarını ve bu güne kadar yaşayamadıkları hayatı yaşamak istediklerini söylüyor.”dedi.

 

YILBAŞINDA MİLYONLAR ZENGİN OLMA HAYALİ KURUYOR
 

İsmail Garip, “Milli Piyango yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi bu yıl da milyonlarca kişiye zengin olma hayali kurduruyor. En büyük ikramiye olan 70 Milyon herkesin hayallerini süslüyor. Bunu tek başına kazanan her kim olursa olsun akıllı yatırımlar yaparsa hem güzel bir yaşam sürer hem de hayallerini istediği gibi en mükemmel şekilde gerçekleştirir. 31 Aralık gecesi talih kuşu kime konar bilinmez ama büyük ikramiye halkımızın hayallerini süslemeye başladı. Şans oyunlarında son bir ay içinde Çerkezköy’e önemli  ve büyük bir ikramiye çıktı.Temennimiz Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinin en büyük ikramiyesinin de Çerkezköylü Milli Piyango bayilerinin sattığı bilete çıkması ”ifadelerini kullandı.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10