Bağlık Mahalle Evi'nde İngilizce ve bilgisayar kursları açılacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Bağlık Mahalle Evi kursiyerlerini makamında ağırladı. Akay, ziyarette Bağlık Mahalle Evi'nde önümüzdeki günlerde İngilizce ve Bilgisayar kurslarının da

Çerkezköy 18.12.2018 16:10:00 0
Bağlık Mahalle Evi

Bağlık Mahallesi’ne kazandırılan Mahalle Evi ve Taziye Evi ile yapılan diğer yatırımlar için Akay’a teşekkür eden kursiyerler, “Mahalle Evimizde açılan kurslarda hem kendimizi geliştirme, hem de komşuluk ilişkilerimizi pekiştirme imkanı buluyoruz. Bizlere bu imkanı sağladığınız için size çok teşekkür ederiz. Bizler Mahalle Evimizdeki kurslara katılım sağlarken, çocuklarımız da bu Bilgisayar Odası’nda ders çalışıp, ödevlerini yapabiliyorlar” ifadelerini kullandı. Kursiyerler ayrıca Bağlık Mahalle Evi bünyesinde İngilizce ve Bilgisayar kursu gibi yeni kursların açılması talebinde bulundular.

 

KURSİYER SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

 

Bağlık Mahalle Evi’nde önümüzdeki günlerde İngilizce ve Bilgisayar kurslarının da açılabileceğini kaydeden Akay,  “İlk adımını Veliköy Mahallemizde attığımız Mahalle Evleri projesi kapsamında oluşturduğumuz Bağlık Mahalle Evimizde, kursiyer sayımız her geçen gün artıyor. Kursiyerlerimizin aile bütçelerine katkıda bulunmalarına ve komşuluk ilişkilerinin pekişmelerine vesile olmak bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi. Ziyaretin sonunda  Bağlık Mahalle Evi kursiyerleri tarafından Akay’a üzerinde adının işli olduğu çini porselen hediye edildi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10