Öğe'ye şampuan, Bezgin'e maske, Kozuva'ya krem gönderdi

Çerkezköy siyasetinin duayen isimlerinden Mustafa Ordu geçtiğimiz günlerde iptal kararı çıkan Kapaklı-Çerkezköy sınırlarında yapılması planlanan termik santralle ilgili kampanya başlattı.

Çerkezköy 18.12.2018 16:18:00 0
Öğe

Ordu PTT şubesine giderek termik santral sürecinde santrali sevdirmek adına vatandaşlara dağıtılan şampuan ve krem gibi cilt bakım ürünlerini kargo ile termik santrali desteklediğini iddia ettiği dönemin AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’e, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’ya gönderdi.Çerkezköy’ün sevilen siyasetçilerinden Mustafa Ordu, termik santral sürecinde halka dağıtılan cilt bakım ürünleri için vatandaşlara kampanya çağrısında bulundu.

 

KARGOYLA GÖNDERDİ

 

Dün Kemal Paşa Mahallesindeki PTT şubesi önüne giden Mustafa Ordu termik santrali savunanların bu süreçte millete dağıttıkları ve şampuan, maske ve cilt bakım kremini AK Parti’de o dönem Çerkezköy ilçe başkanlığı yapan ve belediye başkan aday adayı olan Abdullah Öğe’ye, AK Parti Kapaklı Eski Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Salih Bezgin’e ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa ederek AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Süleyman Kozuva’ya kargo yoluyla gönderdi.

 

“KENDİLERİNİ TEMİZLESİNLER”

 

Burada bir açıklamada bulunan Ordu “Termik santral için dağıttıkları şampuan, maske ve kremleri şimdi kendilerine, termik santral yapılsın diye mücadele edenlere iade ediyorum. Şampuanı, o günkü ilçe başkanı olan Abdullah Öğe’ye gönderiyorum. Kendi bir banyo etsin, kendini temizlesin. Ne kadar da olsa termik santrale gitti, bulaştı. Maskeyi de Kapaklı’da o dönem AK Parti İlçe Başkanı olan Salih Bezgin’e gönderiyorum. Maskesi düştü, termik santral yapılmıyor. Cilt bakım kremini de o gün, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı termik santralcilere peşkeş çeken Süleyman Kozuva’ya gönderiyorum. Kendilerini temizlesinler. Bir daha da böyle bir pisliğin içinde kendilerini bulmasınlar” dedi.

 

“MERHEMİ KENDİLERİNE BEN SÜRECEĞİM”

 

Yara kreminin ise kendisinde kalacağını kaydeden Ordu “ Termik santral kurulmuyor diye yarası olan arkadaşlar gelsin. Yaralarını iyileştirmek için merhemi ben süreceğim” dedi.  Ordu kampanya başlattığını kaydederek, duyarlı vatandaşların kendisi gibi şampuan ve kremleri termik santrali savunanlara göndermesini istedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10