"Çerkezköy'de ittifak yapmayacağız"

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin basın açıklaması yaparak parti olarak Çerkezköy'de ittifak yapmayacaklarını kaydetti.

Çerkezköy 18.12.2018 17:06:00 0

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bugün saat 16.00’da parti teşkilatında basın açıklaması yapan Erseçkin“ Genel başkanımız Türkiye geneli ortalamasına baktığımızda Tekirdağ İli’ne vermiş olduğu ayrı değer kıymet beklentisi var. Bu bizi motivasyon anlamında inanılmaz güçlü kılarken, hedeflerimize koşarken bizi gerçekten zorlamaktadır. Herkesin aklında soru işaretleri var. Artık ciddi matematikler yapılıyor. Yaklaşık 10 gündür il bazında ilçeler arasında toplantılar devam ediyor. Her toplantıda il başkanımızdan kendi partimizle girmek istediğimizi belirttik. Bizim talebimiz kabul gördü. Sesimizi Genel Başkanımıza ulaştırdığımızda ‘ Söz konusu Tekirdağ ise ben hemşerilerime güveniyorum. Masada anlaştığımız Tekirdağ büyükşehir adayında işbirliği söz konusudur. İlçelerim kendi başlarına yol alarak kendileri aday çıkartarak Tekirdağ’da Büyükşehir’den daha güçlü yapacaklarına inanıyorum’ diyerek hepimizin yolunu açmıştır. Bu bizim için büyük bir şanstır. Çerkezköy’ün Tekirdağ’daki skorları belirlemedeki yeri tartışılmaz” dedi.

 

“BAŞARACAĞIMIZDAN EMİNİZ”

 

Erseçkin“ Elimize ulaşmış aday adaylığı başvurusu mevcut isimde bölgede bizi iddialı kılıyor. Çerkezköy’de Ali Çolak gerçeği vardır. Herkesin sevdiği, dokunduğu, inandığı, benimsediği, kiminin abisi kiminin kardeşi ve oğludur. Mevcut arenada da elimizi güçlendiriyor. Biz Çerkezköy olarak İYİ Parti teşkilatı olarak omuz omuza verirsek gücümüzü her safta göstereceğimize inanıyorum. Aday adaylığı süreci 21’ine kadar uzatıldı. Farklı bir başvuru olmazsa yola kendisi ile devam edeceğiz. Hiç rüya görmüyoruz. Tabloda, skorlarda halka dokunduğumuzda,  duyduklarımızla belediyeyi alma ihtimalimizin düşük olduğu söylense de biz çok inanıyoruz. İYİ Parti Çerkezköy teşkilatı belediye başkanı ile birlikte Çerkezköy’ü yönetebilecek kadar güçlüdür, inançlıdır. Başaracağından emindir. Çerkezköy olarak ittifak yapmıyoruz. Şayet başka başvuru olmazsa yola kendisi ile çıkacağız” şeklinde konuştu.

 

PAZARTESİ BELLİ OLACAK

 

Teşkilatın yeniden yapılanmaya gittiğini kaydeden Erseçkin“ Pazartesi günü yeni yönetim kurulunu açıklayacağız.  Yönetimi ana şablon halinde belirledik ve il teşkilatına gönderdik. Onay bekliyoruz. Üzülerek söylüyorum görevden alınan arkadaşlarıma yönelik herhangi bir davranışım yoktur. Bu tamamen genel merkezin almış olduğu karardır” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10