Pera Villa müşterilerine 18 küçük altın verecek

Kapaklı, Çorlu ve Çerkezköy'de 2 şubesi ile 2000 yılından bu yana pastanecilik başta olmak üzere hizmet sektöründe faaliyet gösteren Pera Villa Pastaneleri, kuruluşunun 18. yılında yaş pastaların

Çerkezköy 23.12.2018 14:49:00 0
Pera Villa müşterilerine 18 küçük altın verecek

Pera Villa Pastaneleri işletmecisi Şahin Aktürk, 18 yıldan bu yana Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu’da 4 şube ile pastanecilik hizmeti verdiklerini kaydederek, “Gelinen noktada Pera olarak kalitemizle akıllarda, tadımızla damaklarda ve müşterilerimizin kalbinde yer ettiğimizi biliyoruz. Bu vizyon ve bu misyonla 18. kuruluş yıldönümümüzde farkındalık yaratmak adına varlıklarıyla bize değer katan kıymetli müşterilerimize yılbaşı gecesi tatlı bir tebessüm yaşatmak adına böyle bir farkındalık düşündük. 30-31 Aralık tarihlerinde Pera Pastaneleri’nin herhangi bir şubesinden alacakları yaş pastaların içinden kazandıkları altınların sadece kutuları çıkacaktır. 4 Ocak 2019’da Çerkezköy Pera’da düzenleyeceğimiz bir akşam yemeğiyle hem şanslı müşterilerimizi akşam yemeğinde ağırlayacağız hem de kazandıkları altınları burada kendilerine takdim edeceğiz” dedi.

 

 

ŞANS VE BEREKET GETİRSİN

 

 

2019’un ilk saatlerinde insanların aklında Pera’nın adının olabilmesi, damaklarında Pera’nın tadının kalabilmesi ve kalplerinde Pera’nın her daim yer edebilmesi için kalitesini seçici müşterilerinden alan Pera Villa Pastaneleri olarak bu bilinç ve sorumlulukla,  kendilerine değer müşterilerine yeni yılda ekstra bir değer katmak adına sembolik de olsa her yıla bir altın değer yükleyerek müşterilerin bu yılbaşında, Pera şubelerinden alacakları yaş pastaların içine gizlediklerini kaydeden Aktürk, “Yeni yılın ilk saatlerinde evlerinde aileleriyle ve dostlarıyla Pera Pastaneleri’nin yaş pastasını kesen şanslı aileler, pastanın içinden çıkacak altında yeni yıla bölgede şanslı giren Pera müşterilerinden olacak” dedi. Bölgede pastanın tadının Pera olduğunu, kalitenin adının da Pera olduğu bilinciyle yeni yılda da Pera kalitesinden ödün vermeden mutlu ve tatlı anların vazgeçilmez bir parçası olarak, 19’uncu yıla artı değerler katarak hep birlikte büyümenin ümidiyle baktıklarını kaydeden Aktürk, 2019’un ülkemize ilçemize başta sağlık, huzur ve mutluluk olmak üzere şans ve bereket getirmesini diledi.

 

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10