Mandalı: Engelleri birlikte aşıyoruz

Kapaklı Belediyesi tarafından engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına sürdürülen çalışmalar kapsamında engelli vatandaşlara yapılan yardımlar devam ediyor.  Bu kez Emre Palabıy?

Kapaklı 28.12.2018 13:43:00 0
Mandalı: Engelleri birlikte aşıyoruz

Kapaklı Belediyesi tarafından Emre Palabıyık isimli gence tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

 

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Sosyal sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve hizmetlerini bu anlayış çerçevesinde sürdürdüklerini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Engelli vatandaşlarımıza yönelik yardımlarımız devam ediyor" dedi.

 

“ONUN MUTLULUĞUNU GÖRMEK HER ŞEYE DEĞER”

 

Özel insanlara daha öncelikli ve ayrıcalıklı hizmet sunma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren İrfan Mandalı, "Belediyemiz, bu kapsamda Emre Palabıyık isimli gencimize akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu" dedi. Emre Palabıyık’a sandalyesini teslim eden Başkan Mandalı, yaptıkları destekler sayesinde kendilerinin de mutlu olduğunu dile getirerek, "Emre evladımızın akülü tekerlekli sandalyesini teslim ettik. Onun mutluluğunu görmek her şeye değer. Sadece bir gün değil her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Engelleri birlikte aşıyoruz" diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Genç Emre’nin babası Recep Palabıyık yapılan yardımla ilgili Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’nın, engelli vatandaşlar için verdiği çaba ve sergilediği destek ortada. Oğlum Emre ve nicelerinin yüzlerini güldürdüğü için Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10