Asbaş Nakliyat'tan personeline yılsonu yemeği

Uzun yıllardır nakliyat sektöründe faaliyet gösteren Asbaş Nakliyat yönetimi ve çalışanları düzenlenen yıl sonu yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 9'uncusu düzenlenen yemeği

Çerkezköy 30.12.2018 18:01:00 0
Asbaş Nakliyat

Çerkezköy’ün köklü nakliye firmalarından Asbaş Nakliyat  bu yıl da personeline yeni yıl yemeği verdi. Asbaş Nakliye Ltd. Şti. bu yıl düzenlediği 9’uncu yeni yıl yemeği önceki akşam Yıla Restaurant’ta gerçekleştirildi. Yemeğe Asbaş Nakliye Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş, Şirket Genel Müdürü Emre Asbaş, Şirket  Sevkiyat ve Muhasebe Müdürü Hüseyin Çetintaş ve şirkette çalışan  60 personelin tamamı katıldı.

 

“BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Yemekte konuşma gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş“ Öncelikle şirketimizin 9’uncu yeni yıl yemeğine katılmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Şirketimiz 27 yıldan bu yana hizmetine devam etmektedir. 2000 yılından bu yana da şirketleşen işyerimiz 18 yıldan bu yana da şirket olarak hizmetini özverili bir şekilde sürdürmektedir. Bu günlere siz çalışanlarımızla birlikte geldik. Bugüne kadar siz değerli çalışanlarımızla birlikte yaptığımız gayretli ve özverili çalışmalarımızla birlikte büyüme trendi yakaladık ve büyümeye devam edeceğiz. Sizlerle gurur duyuyorum.  İnşallah 2019 yılında da büyümeye devam edeceğiz Biz Asbaş Nakliye olarak büyük bir aileyiz. Birimizin sıkıntısı hepimizin sıkıntısıdır. Sizlerle birlikte birçok sıkıntıların üstesinden geldik ve bundan böyle de geleceğiz. Dolayısıyla her birinizin çalışmalarından memnunuz ve sizlere gurur duyduğumu bir kez daha ifade ediyorum. Allah’tan 2019 yılında ailenizle, çoluk çocuğunuzla birlikte sizlere sağlık, mutluluk ve huzur  vermesini diliyorum” dedi.

 

YAPILAN ÇEKİLİŞTE TÜM PERSONELE HEDİYE VERİLDİ

 

Mustafa Asbaş’ın konuşmasının ardından yenen yemek sonrası hediye çekilişi yapıldı. Yapılan çekilişlerde bazı personele içinde çeşitli yiyecek ve çerezlerin bulunduğu yılbaşı sepeti, Çerkezköy’de hizmet veren tanınmış giyim mağazalar ile ayakkabı mağazalarının hediye çeki verildi. Hediye çekilişinin ardından da Asbaş nakliye yöneticileri çalışanlarına firmanın ajandası ile yeni yıl takvimi ve yeni yıl harçlığı verdiler. Son alarak ise gecenin anısına toplu bir anı fotoğrafı çektirdiler.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10