Kasa hırsızları İstanbul'da yakalandı

Çerkezköy'de bazı kurum ve işyerlerinde çelik kasa hırsızlığına karışan 4 şüpheli Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro ve Çerkezköy İlçe Em

Çerkezköy 30.12.2018 17:05:00 0
Kasa hırsızları İstanbul

İddiaya göre Çerkezköy’de bulunan bir çok işyerinde çelik kasa çalınması üzerine Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri ile Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kamera kayıtlarından harekete geçti. Yüzlerce kamerayı inceleyen ekipler olayı gerçekleştiren şahısların 34 BNF 286 plakalı araçla geliş gidiş yaptıkları tespit edildi. Şahısların İstanbul’da olduğunu belirleyen ekipler operasyon için düğmeye basarken, olayı Mahmut T., Uğur F., Suat B., İrfan T. ve Üzeyir U.’nun yaptığını belirledi. Şahıslardan Mahmut T. Kapaklı’da, Uğur F. İrfan T. ve Üzeyir U ise İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

 

ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesine çıkartılan dört zanlıdan üçü tutuklanırken, bir kişi ise denetimli serbest bırakıldı. Ekiplerin olaya karıştığı belirlenen Suat B.’nin yakalanması için de geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10