Saadet Partisi son toplantısını yaptı

Saadet Partisi Tekirdağ il divan toplantısı, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Aday Tespit Komisyon Üyesi Ali İmran Bozdoğan'ın katılımıyla Çorlu'nun ev sahipliğinde yapıldı.

Tekirdağ 31.12.2018 13:09:00 0
Saadet Partisi son toplantısını yaptı

Farklı partilerden istifa ederek Saadet Partisi’ne katılan yeni üyelere rozetleri takılmasıyla başlayan toplantı birim faaliyet raporları ve ilçe raporları müzakereleri gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca 2018 faaliyet raporlarında hedefi geçen Çorlu teşkilatı adına İlçe Başkanı  Aytuğ Aslan'a plaket takdim edildi. 

 

“BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ”

 

İl Başkanı Feti Pehlivan yaptığı konuşmada “Allah nasip ederse 2019’da diğer 11 ilçemize de bu başarı paketinden takdim edeceğiz. Önümüzde 31 Mart 2019 yerel seçimleri var. Tüm vatan sathında olduğu gibi Tekirdağımızda da 11 ilçemizde ve Büyükşehirde belediye başkan ve meclis adaylarımız olacaktır. Milletimize beton değil yeşil yasam alanları sunan, rantın değil halkın hizmetinde olacak, efsane milli görüş belediyeciliğini 1 Nisan sabahı Trakyamızın incisi Tekirdağımızda göstereceğiz. Onun için bu seçim çok önemli.  Hep beraber, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla,  ana kademenizle, ailecek koşturacağız. Tüm yüreklere dokunacağız. Kırık kalpleri kucaklayacağız. Hizip, grup değil insanlık inşa edeceğiz. 2018 yılının bu son divan toplantısı, 2019 yılında yapacağımız ilk divan toplantısının muştusudur. Katılımlarınız dolayısıyla GiK üyemiz, ilçe başkanlarımız ve siz değerli üyelerimize teşekkür ederiz. Allah emanet olunuz” dedi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10