İşbirliği sözleşmesi imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı İlçe Müftülüğü arasında Kapaklı ilçesi İnönü Mahallesi'nde inşa edilecek olan Ravza Camii ve Külliyesi'nin yapımı için iş birliği protokol

Tekirdağ 31.12.2018 13:49:00 0
İşbirliği sözleşmesi imzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı İlçe Müftülüğü arasında geçtiğimiz aylarda 2 bin 100 ada ve 1 nolu parselde bulunan ve 8 dönümü hazinenin, bir dönümü de Kapaklı Belediyesi’nin olmak üzere yaklaşık dokuz dönümlük arsanın, Kapaklı İlçe Müftülüğü’ne tahsis edilmesinin ardından inşaat çalışmalarına başlanan Ravza Camii ve Külliyesi’nin yapımı için iş birliği protokolü imzalandı.

 

PROTOKOL İMZALANDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ravza Camii ve Külliyesi'nin yapımında Kapaklı İlçe Müftülüğü’ne yardım edecek. Bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında protokol imzalandı.

 

5 BİN KİŞİ İBADET EDEBİLECEK

 

İmzalanan protokol sonrasında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak, kıymetli Tekirdağ halkına her anlamda hizmet vermek bizleri oldukça mutlu ediyor. İmzalanan protokol kapsamında Kapaklı ilçemize güzel bir camii kazandırılacak. İnönü Mahallesi 2 bin 100 ada ve 1 nolu parselde bulunan 9 dönüm arazi üzerine inşaa edilecek olan Ravza Camii ve Külliyesi’nin içinde; Kütüphane, Konferans Salonu, Müftülük Makamı’nın da yer alacak ve 5 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.   

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10