Albayrak 11 ilçede ziyaretlerini sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray, Ergene ve Muratlı'ya bağlı kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi Vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Albayrak, b?

Tekirdağ 2.01.2019 15:29:00 0
Albayrak 11 ilçede ziyaretlerini sürdürüyor

İlk olarak Saray’a bağlı Safaalan, Çukuryurt ve Beyazköy mahallelerini ziyaret eden Başkan Albayrak, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Saray ve Tekirdağ genelinde devam eden hizmet ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Albayrak, çalışmaların sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünü ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

 

BAŞKAN ÇOBAN’I DA ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ı da makamında ziyaret etti. Saray’da tamamlanan ve devam eden hizmet ve yatırımların ele alındığı ziyarette, Başkan Kadir Albayrak, çalışmaların koordineli bir şekilde sürdürüleceğini ifade ederek Nazmi Çoban'a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

 

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ayrıca geçtiğimiz günlerde vefat eden Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Semih Yıldırım için Saray İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Günhan'a taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Albayrak, polis memuru Semih Yıldırım'a Allah'tan rahmet dilerken, polis teşkilatındaki amir ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi.

 

 VATANDAŞLARIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

 

Saray’ın ardından Ergene’ye bağlı Vakıflar Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Albayrak, burada mahalle sakinleri ile buluştu. Vakıflar Mahallesi sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Kadir Albayrak, "Görev süremizin başından bu yana kararlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl genelinde büyük mesafeler kat ettik. Çalışma programımız kapsamında hizmet ve projelerimizi sürdüreceğiz" dedi.

 

YATIRIMLAR HAKKIN BİLGİ VERDİ

 

Vakıflar Mahallesi'nin ardından Muratlı’ya bağlı Aşağısevindikli ve Yukarısevindikli mahallelerine giden Başkan Albayrak, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Vatandaşların ihtiyaç ve önerilerini de dinleyen Başkan Albayrak, Tekirdağ'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek adına çalışmalara aralıksız bir şekilde devam edeceklerini söyledi.

 

BAŞKAN TEPE’YE DE ZİYARETTE BULUNDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'yi de makamında ziyaret etti. Muratlı’da tamamlanan ve devam eden hizmet ve yatırımların ele alındığı ziyarette, Başkan Kadir Albayrak, çalışmaların koordineli bir şekilde sürdürüleceğini ifade ederek Nebi Tepe'ye misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10