Marmaraereğlisi meclisi toplandı

Marmaraereğlisi Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan başkanlığında yapıldı. Meclis toplantı salonunda yapılan Ocak ayı meclis toplantısında 6 gündem

Marmara Ereğlisi 3.01.2019 18:13:00 0
Marmaraereğlisi meclisi toplandı

Yoklama ve açılışın yapılmasıyla başlayan meclis toplantısında gündem maddelerine ek olarak Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın şehit yakınları, gaziler ve engellilere yönelik önerisi meclis gündemine alındı.

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Ardından gündem maddelerine geçildi. Denetim komisyonu üye seçiminin yapılmasının ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 24.12.2018 tarihli yazıları ile sözleşmeli personel çalıştırılması konusu görüşüldü.  Bir diğer gündem maddesi olan meclis üyesi huzur hakkı konusunun görüşülmesinin ardından, meclisin 1 ay tatil edilmesi konusu görüşüldü. Bir diğer gündem maddesi olan Zabıta Memuruna ödenecek fazla mesai konusunun görüşülmesinin ardından, ihtisas komisyonlarına havale edilen evraklar görüşüldü.  Son olarak Başkan Uyan’ın şehit yakınları, gaziler ve engellilerden katı atık bedelinin alınmamasına yönelik verdiği önerge oy çokluğu ile kabul edildi. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın önerisiyle kabul edilen maddeye göre şehit yakınları, gaziler ve engellilerden su faturalarına yansıyan ilçe belediyesi katı atık bedeli ücreti alınmayacağı kaydedildi.

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10