Basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı Diler kahvaltıda yaptığı konuşmada ba

Çerkezköy 9.01.2019 13:56:00 0
Basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı

Demokratik toplumların olmazsa olmazı olan basının, hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir mihenk taşı olduğunu kaydeden Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler “ Yaşamakta olduğumuz bilgi ve bilişim çağı, yaşanan bilgi kirliliği, kamuoyunun doğru, eşit, adaletli bilgilendirilmesi hususu bu önemi daha da artırmaktadır. Basın mensupları halkın kanaat ve beklentilerini tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak çok önemli, hatta hayati bir görevi yerine getirmektedir. Her an, her yerde büyük bir özveriyle görevinin başında olan basın çalışanları bu görevi ifa edebilmek için mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. Yaptığımız her işte, attığımız her adımda, basın çalışanlarının ortaya koydukları emek ve gayrete şahidiz. Yerelden ulusala, uluslararasına, çok sayıda önemli organizasyona, güven içerisinde başarılı tüm sektörlerin başarıya ulaşmasında ve bu başarının da ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasında basın çalışanlarının çok önemli rolü ve katkıları vardır” diye konuştu.

 

GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 

Basın mensuplarına katkılarından dolayı teşekkür eden Diler “ Basın çalışanlarımızın, zorlu yolları, fikirleriyle, kalemleriyle aydınlatmaya devam edeceklerine canı gönülden inanıyorum. Daha iyi çalışma imkan ve koşullarına kavuşmaları temennisiyle, tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10