Bu acıya yürek dayanmaz

Hayrabolu'da geçtiğimiz gün otomobilin dereye uçmasıyla 8 kişinin öldüğü kazada, hayatını kaybeden Pınar Aldemir(24) ile Seyit Abdullah(5) ve Emir Umeyr (1) isimli iki çocuk toprağa verildi. Karısı

Kapaklı 9.01.2019 17:11:00 0
Bu acıya yürek dayanmaz

Tekirdağ Cezaevi'nde tutuklu olan babası Hakan Ören'i ziyarete giderken geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren Pınar Aldemir ve çocukları Seyit Abdullah (4) ile Emir Umeyr Aldemir (4 aylık) için bugün Kapaklı Mimar Sinan Camiinde cenaze namazı gerçekleşti. Cenazeye siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar, Öner ve Aldemir ailesinin yakınları katıldı.

 

 

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

 

Feci kazada eşi ve çocuklarını kaybeden Ali Aldemir ayakta durmakta zorlanırken, eşi ve çocuklarının tabutu başında ağıt yakması yürekleri dağladı. Cenaze törenine Pınar Aldemir'in cezaevinde tutuklu bulunan babası Hakan Öner ise jandarma eşliğinde katılırken, cenazeye katılan Aldemir ve Öner  ailesinin yakınları helallik alındığı esnada gözyaşlarına hakim olamadı. Ayrı ayrı kılınan cenaze namazı sonrası anne Pınar Aldemir, çocukları Seyit Abdullah ve Emir Umeyr gözyaşları arasında Kapaklı mezarlığında toprağa verildi.

 

 

UZUNKÖPRÜ’DE TOPRAĞA VERİLDİLER

 

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Pınar Aldemir’in babaannesi ve dedesi ise Uzunköprü ilçesine bağlı Kiremitçisalih köyünde, eniştesi Erkan Arslan ve kuzenleri Buğra Barış ve Buğlem Arslan da Uzunköprü ilçesinde toprağa verildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10