Vali Yıldırım Muratlı'ya çıkartma yaptı

Muratlı'da çeşitli ziyaretlerde bulunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak'ı ziyaret etmesinin ardından ilçe emniyet müdürlüğü ile ilçe Jandarm

Muratlı 10.01.2019 14:43:00 0
Vali Yıldırım Muratlı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Muratlı’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Vali Yıldırım ilk olarak Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak’ı ziyaret etti. Ziyarette Vali Yıldırım’a, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da eşlik etti.

 

İLK OLARAK KAYMAKAM DEMİRAYAK’I ZİYARET ETTİ

 

Kaymakam Dr. İsmail Altan Demirayak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yıldırım, Kaymakam Demirayak’tan ilçe hakkında bilgi verdi. Vali Yıldırım’ın ikinci durağı İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. İlçe Emniyet Müdür Vekili İsa Karasu’dan bilgi alan Vali Yıldırım ardından İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, İlçe Jandarma Komutanı Cihat Bayat’dan bilgi aldı.

 

ŞEHİT ER ERDOĞAN ERİŞİK’İN AİLESİ ZİYARET EDİLDİ

 

Vali Aziz Yıldırım, ziyaretler kapsamında 10 Mayıs 1983 tarihinde Şırnak ili Dağdibi Köyü Kurudere mevkiinde şehit olan Jandarma Er Erdoğan Erişik’in babası Tahsin Erişik’e ve kardeşi Kemal Erişik’e ziyaret etti. Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jan. Komutanı Albay Şahin Karakaş, Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ve İlçe Müftüsü Uğur Emiroğlu, Aşağısevindikli Mahallesi Muhtarı İsmail Keten’de  eşlik etti. İlçe Müftüsü tarafından Kuran-ı Kerim okunup dua edildikten sonra ziyaret son buldu.

 

AŞAĞISEVİNDİKLİ   MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Vali Aziz Yıldırım “Halkla Buluşma Günleri” kapsamında Muratlı’da Aşağısevindikli   Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, İdare ve Denetim Müdürü Aysel Erkmen ve  İlçe Müdürleri de hazır bulundu.  Ziyarette konuşan Vali Aziz Yıldırım  “ Halkla Buluşma Günleri kapsamında ikinci ziyaretimizi Aşağısevindikli Mahallemize yaptık. Bu suretle vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz, sıkıntı ve dertlerini dinliyoruz. Yapabileceklerimizi çözüp, çözemeyeceğimiz sorunları da gerekli yerlere iletmeye gayret sarf ediyoruz.” dedi. Aşağısevindikli  Mahallesi Muhtarı İsmail Keten’den  mahalle hakkında bilgi alan Vali Yıldırım, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10