Kapaklıspor hazırlık maçında galip

İkinci devre hazırlıklarını sürdüren Kapaklıspor Antalya'da ki ilk hazırlık maçında Ankara TKİ ile anlaştı. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmadan

10.01.2019 17:07:00 0
Kapaklıspor hazırlık maçında galip

Kapaklıspor ikinci devre hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, ilk hazırlık maçında Ankara temsilcisi Ankara TSİ’yi iki golle geçti.

 

KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmaya Kapaklıspor Sezai, Şahin, Burak, Çağatay, Gurur, Mert, Burak, Şevket, Emrah, Şafak ve Özgün ilk onbiri ile başladı. Karşılaşmanın 6’ıncı dakikasında Kapaklıspor’da topla buluşan Özgün Şala’nın vuruşu direği sıyırırken, 11’inci dakikada ise Tolga Burak Gider’in golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılamanın 12’inci dakikasında ulaştı. Gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Özgün Şala düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

İlerleyen bölümlere doğru Ankara TSİ ataklar geliştirmesine rağmen Kapaklıspor savunmasını geçemedi. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor Özgün ile önemli fırsatları değerlendiremedi. İlk devrenin kalan bölümlerinde gelişen ataklardan başak gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Beraberlik için yüklenen Ankara TSİ geliştirdiği ataklarda kaleci Sezai’yi geçemedi.

 

KARŞILAŞMAYI 2-0 KAZANDI

 

Ankara TSİ’nin yüklendiği dakikalarda Kapaklıspor ikinci golü aradı. Karşılaşmının 55’inci dakikasında Kapaklıspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Emre Kaymaz şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Farkın ikiye çıkmasıyla birlikte rahatlayan Kapaklıspor ilerleyen bölümlerde Emre, Berkay ve Özgün ile yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. Kalana dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

“BAL’I İSTİYORUZ”

 

Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor Ankara Süper Amatör Ligi’nin güçlü ekiplerinden TKİ Spor karşısında oynadığı etkili oyunla hazır bir görüntü çizdi. Karşılaşma ardından konuşan Kapaklıspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kamp Sorumlusu Anıl Aydın “ Kamp beklediğimizden daha iyi geçiyor. Futbolcularımızdaki istek ve hırs bizi memnun ediyor. Bugünde ilk hazırlık maçımıza çıktık ve 2-0 galip ayrıldık. Bu maçta bütün oyuncularımız şans buldu. Oyuncularımızı göstermiş olduğu performanstan dolayı kutluyorum. Kadromuza katılan yeni arkadaşlarımız ile birlikte daha da güçlü bir ekip olduk. İnşallah sezon sonunda şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e yükselerek camiamızı ve kentimizi hak ettiği yerde temsil etmek istiyoruz. Takımımız için çok faydalı olacak olan bu kampın gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve her zaman destekçimiz olan Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, Kulüp Başkanımız Hasan Dükkanlı’ya, yönetim kuruluna ve 12. adam Çapkınlar taraftar grubumuza teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10