ÇOSB'yi Beğeni Düzeyi" yüzde 88

 "Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapılan "Kurumsal İtibar Araştırması 2018 " araştırması sonuçlarına göre ÇOSB'yi Beğeni Düzeyi"nin yüzde 88 (100 Ã

Çerkezköy 11.01.2019 14:53:00 0
ÇOSB

 

“Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından “Kurumsal İtibar Araştırması 2018 “ araştırması Kasım-Aralık 2018 tarihinde yapıldı.

 

ORTAK BİR PUAN OLARAK NETİCE ALINDI

 

Araştırma sonuçları hakkında açıklamada bulunan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü yetkilileri, Kurumsal İtibar Araştırması-2018 Çalışması’nın amacının, paydaşları tarafından ÇOSB’nin nasıl algılandığını belirlemek olduğunu ifade ederek, “Çalışanlar, Bölge Firmaları Yetkilileri, Tedarikçiler, STK Temsilcileri, Yerel Basın Temsilcileri, Tekirdağ’daki OSB Temsilcileri, Kamu Kurumları Temsilcileri vb. tarafından ankete verilen cevaplar kapsamında bu çalışma elektronik ortamda yapılmıştır. Yapılan çalışmada, Kişisel Verileri Koruma Kanunu Uygulaması Çerçevesinde, sorulara kimin ne cevap verdiği görülmemiş olup; ancak toplu bir havuzda toplanan bilgiler, 5’li likert ölçeğinde puanlamaya tabi tutularak ortak bir puan olarak netice alınmıştır” dedi.

 

“ÇOSB’Yİ BEĞENİ DÜZEYİ”NİN YÜZDE 88”

 

Ankete verilen cevaplar çerçevesinde “ÇOSB’yi Beğeni Düzeyi”nin yüzde 88 (100 üzerinden 88) olarak görüldüğünü kaydeden yetkililer,  “Anket kapsamında ÇOSB’nin güvenilir, kendine geliştiren ve çözüm odaklı yaklaşan bir kurum olduğuna dair sorulara ( yüzde 80-100 bandında) puan verildiği görülmüştür” dedi.
 

 

“BİLGİ EDİNDİKLERİ GÖRÜLDÜ”

 

Yapılan çalışma kapsamında ÇOSB’nin “Sosyal Sorumluluk Alanında Öncelik Vermesi Gereken Projelerin Neler Olması Gerektiği”, “Sürdürülebilir Kalkınma Açısından ÇOSB’nin Öncelikleri Neler Olması Gerektiği” ve “Bölge Müdürlüğü Tarafından Yapılması İstenen Proje Önerileri” sorularına verilen cevapların da tespit edildiğini kaydeden yetkililer,  “Ankete katılanların verdiği cevaplar çerçevesinde; katılımcıların, ÇOSB ile ilgili olarak, sırasıyla; ÇOSB ‘den gelen e.postalar, ÇOSB’nin internet sitesi ile sosyal medya hesapları ve ÇOSB’nin yaptığı etkinlikler vasıtasıyla bilgi edindikleri görülmüştür” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10