Memur eksikliği vatandaşı çileden çıkarıyor

Nüfusu 50 bini aşan Kızılpınar Mahallesi'nde bulunan PTT Şubesi'nde yeterli personelin olmaması sebebiyle tek bir gişe çalışıyor. Kızılpınar PTT'sinde sadece tek bir gişenin işlem yap

Çerkezköy 14.01.2019 16:51:00 0
Memur eksikliği vatandaşı çileden çıkarıyor

İşlem yaptırmak, fatura ödemek ve işsizlik ve emekli maaşını almak isteyen vatandaşlar  şubedeki 1 gişenin yetersiz kaldığını belirterek, işlemlerinin saatlerce sürdüğünü dile getirdi. PTT şubesinin personel eksikliği nedeniyle verilen hizmetlerin oldukça yavaş ve çoğu zamanda aksadığı belirten vatandaşlar daha fazla gişenin açılmasını istiyor. Eksik personel nedeniyle aksayan hizmetler sırasında şubenin önünde soğuk havada saatlerce bekleyen vatandaşlar ise adeta çileden çıkıyor.

 

“LÜTFEN ARTIK BİZİM SESİMİZİ DUYUN”

 

Bu mağduriyetin giderilmesini isteyen vatandaşlar, “Kızılpınar mahallemizin nüfusu kalabalık olmasına rağmen postanemiz çok küçük. Postanede  bir tane memur görev yapıyor ama nüfus yoğun olduğu için yetişemiyor. Bazen o kadar kalabalık oluyor ki insanlar içeride nefes almakta güçlük çekiyor.  İçeride olduğu kadar dışarıda da bir sürü insan soğukta beklemek zorunda kalıyor. Biz Kızılpınar halkı olarak çok mağduruz.  ‘Lütfen artık bizim sesimizi duyun’” dedi.

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10