Spor kursları kayıtları başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan spor kurslarının kayıtları başladı. Kayıtların Belediyenin 9.katında bulunan spor işleri müdürlüğünden alındığını kaydeden yetkil

16.01.2019 16:08:00 0
Spor kursları kayıtları başladı

Kurslarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “7 farklı branşta eğitim verilecek olan kurslarımızda her yaştan vatandaşımıza uygun aktiviteler mevcut. Halkımızın daha sağlıklı ve kaliteli zaman geçirebilmeleri, sosyalleşmeleri ve yeni beceriler edinebilmeleri adına düzenlemiş olduğumuz Spor Kurslarımız tamamen ücretsiz olup; tüm Kapaklı halkı davetlidir.” ifadelerini kullandı.

 

BAŞVURULAR BAŞLADI

 

Mandalı “ Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında Belediye Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Spor Kursları’ için kursiyer başvuru alımları başladı. Başvurular, 16 – 25 Ocak 2019 tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne müracaat edilerek yapılacak. Belediyemizin, Kapaklı halkına ücretsiz olarak sunduğu Spor Kursları kapsamında Pilates, Zumba, Step – Aerobik, Karate, Kick Boks, Taekwondo ve Satranç alanlarında eğitim verilecek.Karate, Kick Boks ve Taekwondo kurslarımız 7 – 17 yaş, Satranç kursumuz 7 – 13 yaş arası vatandaşlarımız için uygun olup; Pilates, Zumba ve Step – Aerobik kurslarımız için herhangi bir yaş sınırlaması bulunmamaktadır. Katılım kontenjanla sınırlıdır” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10