Hafriyat Yönetimi Şube Müdürlüğü Çorlu Hizmet Birimi faaliyete geçirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı Hafriyat Yönetimi Şube Müdürlüğü Çorlu Hizmet Birimi faaliyete geçirildi.

Tekirdağ 17.01.2019 12:32:00 0
Hafriyat Yönetimi Şube Müdürlüğü Çorlu Hizmet Birimi faaliyete geçirildi

Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene ve Saray’da yaşayan vatandaşların işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla faaliyete geçirilen birimin hizmet vermeye başlamasıyla birlikte vatandaşlar Süleymanpaşa’ya gitmeden işlemlerini halledebilecek.

 

BİRÇOK ALANDA HİZMET VERECEK

 

Hafriyat Yönetimi Şube Müdürlüğü Çorlu Hizmet Birimi'nde hafriyat toprağı, inşaat/yıkıntı atıkları taşıma izin belgesi taleplerinin alınarak yanıtlanması, hafriyat toprağı dolgu izni taleplerinin alınarak yanıtlanması, geçici depolama izni taleplerinin alınarak yanıtlanması, kaçak hafriyat dökümlerinin denetimleri, vatandaşlardan ve kurumlardan gelen istek, şikâyet ve taleplerin incelenmesi konularında hizmet verilebilecek.

 

“VATANDAŞLAR İŞLEMLERİNİ DAHA HIZLI ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİREBİLECEK”

 

Göreve geldikleri günden bu yana vatandaşların hizmetlerinden azami düzeyde yararlanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Hizmet birimlerimize ulaşımı kolaylaştırdık. Bu kapsamda Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı, Ergene ve Saray ilçelerinde yaşayan vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştırmak adına Hafriyat Yönetimi Şube Müdürlüğü Çorlu Hizmet Birimimizi hizmete sunduk. Vatandaşlarımız Süleymanpaşa ilçesine gerek kalmadan, işlemlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirebilecek" dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10