Karnelerini Kaymakam Sarılı'nın elinden aldılar

Öğrenciler 2018-2019 eğitim-öğretim yarıyılının sona ermesiyle dün karnelerini alarak tatile girdi. Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu'nda eğitim öğretim gören öğrenciler karnelerini Çorlu Kaymakam?

Çorlu 18.01.2019 16:41:00 0
Karnelerini Kaymakam Sarılı

Karne töreni dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası  İlkokulu'nu ziyaret eden Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, öğrencilere karnelerini dağıttı. Sarılı,  önce 5 görme engelli öğrencinin eğitim aldığı sınıfa girerek, öğrencilerle sohbet edip, karnelerini verdi. Karnesini alan görme engelli 10 yaşındaki Emine  Akgün,  karnesini aldıktan sonra kaymakam Sarılı'ya teşekkür ederek, "Biz çok mutlu olduk. Karnemi sizin elinizden aldığım için ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Tatilimi en iyi şekilde değerlendireceğim derslerime çalışacağım" dedi. Kaymakam Sarılı, Emine’nin başarılı ve zeki bir öğrenci olduğunu söyleyerek onu kutladı.

 

“OKULLARIMIZDA ALDIĞIMIZ CİDDİ ÖNLEMLER VAR”

 

İlçede 56 bin öğrenci ile 3 bin 200 öğretmenin bulunduğunu ifade eden Kaymakam Sarılı, "Birinci dönem bizim için çok sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde geçti. Aldığımız ciddi önlemler var okullarımızda. Risk  gördüğümüz 26 okulumuzda polis zimmetlemiştik. Diğer okullarımızda da güvenlik görevlisi vardı. Çok ciddi bir sıkıntı olmadan eğitim ve öğretim yılımızın birinci dönümünü tamamlamış oldu. Öğretmelerimize ve idarecilerimize  çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

TAVSİYELERDE BULUNDU

 

Ailelere tavsiyelerde bulunan Kaymakam Sarılı, “Ailelerimiz çocuklarını karneleriyle değerlendirmesinler. Zaman ilerledikçe çocuklar kendilerini daha da geliştirip başarılı olacaktır.Burada karnelerinin başarısız olması onların başarısız olması anlamına gelmez.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10