Kozuva'nın hedefi yüzde 58

Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret eden AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva 31 Mart seçimleri öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Cumhur ittifakının Çerkezköy'de yüzde 58

Çerkezköy 24.01.2019 16:31:00 0
Kozuva

Bugün Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret eden AK Parti Çerkezköy Belediye Başkanı Süleyman Kozuva gazeteci Şaban Kardeş ve Faik Onur Kaya ile görüştü.

 

“ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ”

 

Cumhur ittifakı ile birlikte seçimden zaferle çıkacaklarını kaydeden Kozuva “ Seçimlere kısa bir süre kaldı. Herkesin gönlüne girmeye çalışacağım” dedi. Cumhur ittifakının Çerkezköy’de yüzde 58 oy alacağını kaydeden Kozuva “ Karşımdaki rakibimin gücünün farkındayım. Onlarda partimin gücünün farkındalar. Bende kendi gücümün bilincindeyim. Bunun için iyi bir ekip çalışmasıyla, koordineli bir seçim kampanyası yürüterek bu zaferden de alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.

 

“İSTANBUL’UN ARKA BAHÇESİ OLMAKTAN ÇIKARTACAĞIZ”

 

Her geçen gün aldığı göçle birlikte sorunlarla büyüyen Çerkezköy’ü sorunlar şehri olmaktan çıkartıp yaşam şehri haline getirme gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Kozuva “ Şahsım sadece belediyenin gelir kaynaklarıyla değil, hükümetin yatırım ve kaynaklarıyla İstanbul’un yanı başında sanayi şehri olan ilçemizin kalkınması için Çerkezköy’ü İstanbul’un arka bahçesi olmaktan çıkartıp adeta otantik bir sanayi şehri için çalışacağız” açıklamasında bulundu.

 

“ÇERKEZKÖY HALKINA TEK TEK İZAH EDECEĞİZ”

 

Çerkezköy’ün gelecek vizyonu için farklı projeleri olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva “  Önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağımız seçim beyannamemizde Çerkezköy’ün gelecek ile ilgili plan programlarını Çerkezköy halkına bir bir anlatacağız. Yapacağımız işleri, kaynaklarını, dünyada örneklerini Çerkezköy halkına izah edeceğiz. Biz Çerkezköy’de kimseyi ayırıp kayırmadan halka hizmetin hakka hizmet bilinciyle hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Ülkemizin dört bir yanından iş hayali ile gelip Çerkezköy’de aşını pişirme derdinde olan herkesin derdiyle dertlenip, Cumhurbaşkanımızın bizi Başkan olarak layık gördüğü bu kutlu davanın hizmetkarlığına talip olacağım” dedi.

 

İDDİALI KONUŞTU

 

İlk seçim ofisini önceki gün Atatürk caddesinde açtıklarını ifade eden Kozuva “  Teşkilatlarımızla, Cumhur ittifakının değerli destekleriyle varlıklarından güç aldığımız Milliyetçi Hareket Partisinin  kıymetli mensuplarının katılım ve önerileriyle önümüzdeki günlerde tüm mahallelerimizde seçim strateji merkezlerimizin açılışlarını yaparak aktif çalışmalara start vereceğiz. Şahsımım teşkilatımla, mensuplarıyla ne geçmişte, ne bugün nede gelecekte en ufak bir problemi olmadı ve olamazda. Biz bu davaya dışardan gelmiş bir isim değiliz. Siyasete yeni girmiş olabilirim ama partim ile gönül bağım kurulduğu günden bu yana aktif olarak vardı. Ailem, çevrem ve şartlar beni bulunduğum konuma getirdi. Beş yıl ÇTSO Başkanlığı yaptım. Geçtiğimiz yıl 1 Nisan seçimlerinde tek gayem yeniden odayı kazanmaktı ve Allah bana bunu tekrar nasip etti. İnşallah 31 Mart seçimlerini de kazanarak üçüncü zaferimi kazanacağıma inanıyorum. 31 Mart’ta tarihinden sonraki ilk gün 1 Nisan olduğunu, bunun nişanesi olduğuna inanıyorum” dedi.

 

VARLIĞINIZDAN GÜÇ VE CESARET ALIYORUZ

 

Kozuva “ Ben bugünümü yıllardan beri Çerkezköy’ün her türlü sorununu dile getiren değerli basın mensuplarına ayırdım. Önceki gün Tekirdağ’da aday tanıtım programının ardından ilk ziyareti ilçemizde görev yapan basın kuruluşlarının temsilcilerine yaptım. Önümüzdeki süreçte Çerkezköy’ün  geleceği ile ilgili projeleri sizlerin aracılığı ile kamuoyuyla paylaşacağız. Biz bu süreçte sahada yorulurken, sizlerde en az bizler kadar kar kış soğuk demeden koşturacaksınız. Onun için şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler sayesinde bizler de kamuoyunda kendimizi daha iyi anlatma derdinde oluyoruz. Basın mensuplarımızın varlığından güç ve cesaret alıyoruz. Biliyoruz ki sizler kamunun, kamuoyunun, ülkemizin ilçemizin geleceği için mücadele ediyorsunuz. Yazdığınız, yazacağınız hiçbir haberden hiçbir zaman rahatsızlık duymayacağız. Çünkü insanlar eleştirildikçe doğruyu bulurlar. Bize duymak istediğimizi değil her zaman olduğu gibi gerçekleri yazacağınızı umut ediyorum” diye konuştu.

 

“12-0’I TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ”

 

Önümüzdeki seçim sürecinin ülkeye, Tekirdağ’a ve Çerkezköy’e hayırlı olacağına inandıklarını kaydeden Kozuva “ 12-0’ı Çerkezköy’den başlamak üzere tersine çevireceğimize de inanıyorum. Çerkezköy’ü ve diğer ilçeleri iktidarın sadece belediye imkanlarıyla değil, iktidarın kaynaklarıyla da buluşturacağız. Ben bunu yapacak, zekaya, bilgi beceriye sahibim” dedi. Gazeteci Şaban Kardeş ve Faik Onur Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozuva’ya başarılar diledi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10