İYİ Parti-CHP Tekirdağ ittifakı tamam

Yerel seçimlerde birçok ilde Millet İttifakı ile işbirliği yapma kararı alan CHP ve İYİ Parti, günler süren ittifak protokolünde bugün son imzayı attılar.

Çerkezköy 25.01.2019 12:26:00 0
İYİ Parti-CHP Tekirdağ ittifakı tamam

İki partinin Genel Başkanının CHP Genel Merkezinde başlayan görüşmeleri İYİ Parti Genel Merkezindeki basın açıklaması ile son buldu. İttifak kapsamında Tekirdağ’ın da yer aldığı Büyükşehirlerde CHP adaylarının desteklenmesi kararının ardından Çerkezköy ve Kapaklı’nın aralarında bulunduğu yedi ilçede CHP adayı desteklenirken, Çorlu, Muratlı, Saray ve Şarköy’de İYİ Partiden adayların çıkacağı ifade edildi. Çerkezköy’de Murat Akay ile başlayan İYİ Parti aday adaylığı süreci Dr. Ali Çolak ile devam ederken, ittifak görüşmeleri kapsamında İYİ Parti’nin Çerkezköy’de 31 Mart seçimlerinde Vahap Akay’ı destekleyeceği kaydedildi. 

 

 “İNSANLARA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM”

 

Alınan bu kararı değerlendiren Ali Çolak “ Çalıştığım sağlık sektöründe insanlara hizmet etmeye devam edeceğim. İnsanlarımız her şeyin iyisine ve sağlığına layıktır. Çerkezköy halkı beni doktor olarak sevdi. Bu sevgiye layık olmak için mesaimi dün olduğu gibi bugünde bölge halkına sağlıklı sektöründe katkı sağlayacağım. Yerel seçimlerin ülkemize güven, ülkemize de başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10