Yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Keşkek başkanlığında yapıldı. Tekirdağ TSO Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Tekird

Tekirdağ 25.01.2019 15:07:00 0
Yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Keşkek’in açılış konuşması ile başlayan meclis toplantısı meclis toplantısı gündem maddeleri olan; bir önceki meclis kararlarının imzalanması, yönetim kurulu faaliyet raporlarının okunması-müzakereye açılması-ibrası, 2018 Aralık ayı mizanı ile gelir-gider bütçesi fiili durum raporlarının okunması-müzakereye açılması-ibrası, 2018 yılı kesin hesap raporlarının görüşülmesi ve hesapları inceleme komisyonuna sevki ile dilek ve temenniler kısmı ile devam etti.

 

2019 YILI BEKLENTİLERİ VE İZLENECEK YOL HARİTASINA DAİR BİLGİ AKTARDI

 

Gündem maddelerinin ardından Başkan Günay meclis toplantısında ‘2018’in Son 6 Ay Değerlendirmesi ve 2019’un Belirlenen Faaliyetleri’ hakkında sunum yaptı.  Günay, yaptığı sunumunda, “Kamu-Özel Sektör İstişaresi, Finansmana Erişim, Girişimcilik, Ekonomi Diplomasisi, Hizmetlerin Geliştirilmesi ve Dijitalleşmesi, Yeni Hizmetler ve Projeler” başlıkları üzerinden oda ve borsaların talep ettiği konular, gerçekleşen ve yürürlüğe giren yasa ve yönetmelikler, TOBB olarak Türkiye ve yurtdışında yürütülen proje ve çalışmalar ile 2019 yılı beklentileri ve izlenecek yol haritasına dair detaylı bilgi aktardı. Meclis toplantısı, gündeme ilişkin konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10