WhatsApp hattı uygulaması faaliyete geçirildi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından vatandaşlarla daha etkili ve doğrudan iletişim kurarak talep ve şikâyetlere daha hızlı bir şekilde yanıt verebilmek amacıyla WhatsApp hattı uygulaması hizmete sokuldu.

Süleymanpaşa 25.01.2019 16:32:00 0
WhatsApp hattı uygulaması faaliyete geçirildi

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Teknolojiyi vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için her geçen gün daha fazla kullanan bir belediyeyiz. Hâlihazırda 0 850 450 59 59 numaralı çağrı merkezimiz, vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Aynı şekilde Facebook, Instagram ve Twitter’daki resmi hesaplarımızdan da vatandaşlarımızın dilek ve önerilerini alarak ilgileniyoruz. Ayrıca tüm bu sosyal medya ağlarında hizmet ve projelerimizi de her gün vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Ancak bilgi çağında yaşıyoruz” dedi.

 

“HER KONUYU 24 SAAT BOYUNCA İLETEBİLİRSİNİZ”

 

Bilginin çok hızlı bir şekilde yayıldığı ve tüketildiği olağanüstü bir çağda yaşanıldığını kaydeden Eşkinat, “Çağın hızına ayak uydurabilmek, vatandaşlarımızın en büyüğünden en küçüğüne tüm sorunlarına daha fazla vakıf olmak ve daha fazla sorunu çözerek Mutlu Kent Süleymanpaşa hedefimize daha hızlı ve emin adımlarla yürüyebilmek adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu hedef doğrultusunda anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en çok tercih edilen uygulamalardan biri olan WhatsApp hattımızı da devreye soktuk. Artık vatandaşlarımızla WhatsApp uygulaması üzerinden de iletişim halinde olacağız. Yetki ve sorumluluk alanımız içinde olan her konuyu bizlere 24 saat boyunca iletebilirsiniz. En kısa sürede size konuyla ilgili geri dönülecektir” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10