Kazanan Çerkezköy olacak

AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva İlçe Başkanı Ümit Kök ve partililer ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Ak

Çerkezköy 28.01.2019 16:25:00 0
Kazanan Çerkezköy olacak

AK Partili heyeti kapıda karşılayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Belediye Başkan adaylığınız hayırlı ve uğurlu olsun. Son dönemlerde ev ziyaretlerimizi sıklaştırarak vatandaşlarımız ile sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Isınmaya başladık. Daha sonra emekleme döneminden yürümeye başladık. Yakın zamanda da depar zamanına geçeceğiz. Siyasetin güzelliği de budur” dedi.

 

 

 

 

“ÇAMUR ATARAK SİYASET YAPMA TARAFTARI DEĞİLİZ”

 

Siyasetin çamur atma olmadığını, Çerkezköy için nelerin yapılacağının, nelerin yapılmadığının konuşulması gerektiğini belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva da “ Senin kadar tecrübeli olmasam da seçimin ne olduğunu bilenlerdenim. Genç ve dinamik bir ekip ile yola çıktık. Tam koşturacak bir ekibimiz var. Sen hızlı koştuğun için geçmiş dönemde önüne rakip çıkmadı. Sana rakip çıktık. Duraklama zamanınız geldi, koşma zamanı ise bize geldi. Önemli olan gerçekten Çerkezköy’ün kazanmasıdır. Birbirimize çamur atarak bu siyaseti yapma taraftarı da değiliz, bu güne kadar da olmadık. Bugüne kadar Çerkezköy’de neler yapıldı, neler yapılmadı onun hesabını yapıp sahada konuşacağız” dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN ÇERKEZKÖY’ÜN KAZANMASI

 

Çerkezköy’ün 5 yıl önce nüfusunun 110 bin iken bugün 179 binlere dayandığını ve önümüzdeki 5 yıl sonunda bu nüfusun 250 binlere ulaşacağını ifade eden Akay “ İnşallah seçim sürecinde Çerkezköy’ün sorunlarını, çözüm yollarını geleceğini konuşuruz. Çerkezköy’de ikimizde adayız. 31 Mart günü vatandaşın takdirine saygı duyacağız. Herkesin kararı başımızın üstünedir. Çerkezköy’ün zaman kaybetmemesi gerekiyor. Beş yılda 50 bin nüfus artışı yaşadık. Bu artışla birlikte 11 ilçesi bulunan Tekirdağ’ın altı ilçesinden büyük nüfus artışı yaşamışız” dedi.

 

“ARTI NE KATABİLİRİZ ONUN HESABINI YAPIYORUZ”

 

Çerkezköy’e kattığı hizmetlerden ötürü Akay’a teşekkür eden Kozuva “ Beş yıldır görev yaptınız. Bu saatten sonra göreve geleceğimiz için sizin üzerinize artı ne katabiliriz diye onunu hesabını yapıyoruz” diye konuştu. Ziyaret sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva’ya ‘Sevdamız Çerkezköy’ logosunu takdim ederken, İlçe Başkanı Ümit Kök’e ise Çerkezköy Belediyesinin beş yıllık çalışmalarının yer aldığı kitapçığı hediye etti.

 

İNCE MESAJ VERDİ

 

Ziyaretin ardından Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva sosyal medya hesabından “ Allah’ın izniyle 31 Mart günü görevi kendisinden teslim alacağımız Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ettik. Sayın Akay’la devir teslim törenin detaylarını konuştuk’ paylaşımına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ‘ Allah’ın izni ve milletin oyları ile teslim aldığımız Belediye Başkanlığı görevimizde bugünkü ziyaretçimiz AK Parti İlçe Başkanı Ümit Kök ve Başkan Adayı Süleyman Kozuva idi. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, 1 Nisan’dan sonra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak yeniden çay içmeye bekleriz’ diyerek ince mesaj da vermeyi ihmal etmedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10