Saray Belediyespor'a bir çelmede Sitespor'dan

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 15.hafta karşılaşmasında Kapaklı Sitespor evinde Saray Belediyespor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta Kapaklıspor'u elinden kaçıran Kapaklı Sitespor iyi bir oyun ortaya koydu

Tekirdağ 29.01.2019 12:54:00 0
Saray Belediyespor

Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya  Kapaklı Sitespor karşılaşmaya Cem, Muhammed, Emre, Kaan, Uğur Hasko, Gençağa, Serdar, Mert, Numan, Serkan AKyüz ve Anılcan ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Saray Belediyespor ise Muhammed, Amed, Ziya, Aygün, Farid, Fatih, Fevzi, Habib, Burak, Onur ve Feyyaz onbiri ile sahaya çıktı.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan konuk ekip Saray Belediyespor karşılaşmanın 13’üncü dakikasında Farid’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Kalan dakikalarda beraberlik için yüklenen Kapaklı Sitespor golden üç dakika sonra tecrübeli oyuncusu Serkan Akyüz ile beraberliği sağladı. Gelişen Sitespor atağında Serdar’ın pasıyla hareketlenen Serkan Akyüz şık bir vuruş gerçekleştirdi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre 1-1 tamamlandı.

 

ÜÇÜNCÜ SIRAYA GERİLEDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda galibiyet golü aradı. 60’ıncı dakikada Serkan Akyüz ile pozisyon yakalayan Kapaklı Sitespor Saray Belediyespor kalecisi Muhammed’i geçemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Ligin ilk devresini lider tamamlayan ve ikinci devreye kötü bir başlangıç yapan  Saray Belediyespor 32 puanla üçüncü sıraya gerilerken, Kapaklı Sitespor ise puanını 18 yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10