Baygın, Çerkezköy'ü gururlandırdı

Çerkezköylü atlet Hamdi Baygın,  Çerkezköylü atlet Hamdi Baygın, Türkiye Atletizm Federasyonu ve İstanbul İl Temsilciliği tarafından İstanbul Ataköy Atletizm Salonu'nda düzenlenen Masterler Salon

Çerkezköy 30.01.2019 16:21:00 0
Baygın, Çerkezköy

Şampiyonada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Baygın, İstanbul Ataköy’de hafta sonu Türkiye Atletizm Federasyonu ve İstanbul Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen geleneksel Masterler Salon Türkiye Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü temsil eden tek atlet oldu.

 

3 YARIŞTA 3 MADALYA KAZANDI

 

İlk gün 1500 metre ve 400 metre etaplarında yer alan ve 1500 metre etabında Türkiye ikincisi olan Hamdi Baygın, gümül madalya kazandı. 400 metre etabında da üçüncü olarak bronz madalya kazanan Çerkezköylü atlet Hamdi Baygın, şampiyonanın ikinci gününde de 3000 metre etabında yarıştı. BU etapta da Türkiye 3’üncüsü olarak bronz madalya kazanan Baygın, 2 günde katıldığı 3 yarışta 3 madalya kazanarak Çerkezköy’ü gururlandırdı.

 

ÇERKEZKÖY’Ü TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEK

 

Baygın, bu müsabakalarda Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettiğini ifade ederek,  “Bu şampiyonaya katılmamda bana destek sağlayan Belediye Başkanımız Vahap Akay başta olmak üzere Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor kulübü yönetimine destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Çerkezköy’de bugüne kadar atletizm adına hep ilklere imza attığını ve atmaya devam edeceğini söyleyen Baygın “Bu şampiyonada da bir ilke imza atarak Çerkezköy’e bir gümüş ve 2 bronz madalya kazandırdım” ifadelerini kullandı.  Hamdi Baygın, 25 Şubat tarihinde de Uluslar arası Trabzon Yarı Maratonu ve 3 Mart’ta Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası  Runatolia Maratonuna katılarak Çerkezköy’ü temsil edecek.

 

Haber: Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10